Normális ha a kamasz lányom így látja a világot?
Az apja kiskorában itt hagyta a családot,illetve egy fiúban is hatalmasat csalódott,nagyon csúnyán bánt a lányommal..
De ezt nem gondoltam volna hogy a lányom így érez
Ma azt mondta hogy soha nem akar férjhez menni,csak majd ahogy ő fogalmazott "megcsináltatja magát egy férfivel aki majd fizet neki gyerektartást",és ő szépen fog dolgozni és kettesben fog élni a gyerekével
Merthogy semmi értelme összeházasodni,mert úgyis megutálják egymást..
Normális ha egy 14 éves lány így gondolkodik?
Sajnos tudom hogy ez a valóság...Csak olyan furcsa hogy 14 évesen ezt mind tudja.értitek
A kortársainak egyáltalán nem itt jár az esze és fogalmuk sincs erről azért ilyen különös nekem ez a dolog
Köszönöm a válaszokat :)
Én sokszor meglepődöm ám azon, hogy a mai gyerekek milyen okosak.
Jó, egy részük, persze.
Én 29 vagyok, és elképesztő, hogy sokszor jobban belelátnak a dolgokba, mint sok harmincas.
Gratulálok a válaszolóknak...
Ilyen erőteljes hatásokra teljesen természetes, hogy kiábrándul, főleg kamaszként. (Nyilván felnőttek között is sok olyan ember van aki nem házasságpárti, de ezt ne keverjük ide.)
Azt viszont ne mondja nekem senki, hogy manapság az a helyes, hogy a nő miután felcsináltatja magát, megtagadja a gyerekétől az apai gondoskodást és az apától is a gyermeket... persze azért a gyerektartást legombolja róla. Azért egy korántsem így működik. Lehet így is, de ahhoz igencsak gerinctelennek és aljasnak kell lenni.
Kérdező, szerintem ne aggódj emiatt. A tinik nagyon befolyásolhatóak és könnyen esnek túlzásba pillanatnyi indulatok hatására is. Előbb utóbb úgyis rá fog jönni, hogy egy gyermek élete nem játék. A kérdésedből is látszik, hogy még fogalma sincs az érett férfi-nő kapcsolatról.
Szóval átlagos tinédzser :)
Próbáld támogatni és ne hagyd, hogy leragadjon a múltnál mert annak nem lesz jó vége.
Minden jót Neked és a lányodnak!
Tök mindegy mit gondol. 14 évesen mindenki gondol mindenfélét, hogy majd mit csinál, meg milyen élete lesz. Aztán az élet közbeszól.
Mindenesetre szomorú.
Jajj, hagyjuk már, ennyi idősen én úgy voltam vele, hogy majd találok magamnak valami milliomos papácskát, aki lehetőleg 1-2 éven belül meghal, és majd éldegélek az örökségből. :D
Azóta kinőttem már ebből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!