Lehet valahol ilyen tappancs magazinokat kapni? Mikor kicsi voltam nagyon szerettem. Vagy csak suliban adnak ilyet? / 18 éves aspergeres fiú.
Figyelt kérdés
2016. ápr. 14. 18:24
11/12 anonim válasza:
Én is szerettem, nincs ezzel gond, hogy szeretnél nosztalgiázni és visszatérni egy kicsit a gyerekkorba, szerintem tök aranyos :). Szerintem is esetleg valami ismerőstől akinek van kisgyereke próbálj meg keríteni, vagy ha csak tanárnál lehet rendelni, akkor mondd neki azt hogy nyáron gyerekekre fogsz vigyázni és ahhoz kéne, így akkor neked sem kellemetlen.
12/12 anonim válasza:
Szia! A Graph-ker kft-nek dolgozom. Megoldhato! :)
Menj be egy kozeli altalanosba, es keresd meg a kontaktunkat. Sokan rendelnek ugy, hogy kulfoldon elo rokongyereknek kuldik ki. Ha cikinek erezned, mondhatod ezt.
(Amugy igen, 19 eve letezik a Tappancs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!