Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16 évesen Balaton Sound?

16 évesen Balaton Sound?

Figyelt kérdés
Fiam 16 éves és a barátaival elakar menni a Balaton Soundra 16 évesen. 4 napara mennék és egy apartmant bérlelnének szóval nem sátraznának. Ő és a társasága sem drogos alkoholisták szóval etekintetből nem aggódom. A költségek 80-90-át ő állnà én max a "költőpénzt" adnàm. Ti elengednétek?

2016. ápr. 12. 22:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
48%
az egy dolog, hogy nem alkoholista, meg drogos, de ott majd biztos ki fogja próbálni, sok felszabadult ember, hangulat, stb. Én 14-16 évesen már elengedem bulizni, de pl. ilyen nyaralásra még nem engedném el, max. 1 napra, ha reggel megy, este jön. 17 évesen már jobban bíznék benne, de a Sound tényleg nem az a hely, ahol kulturáltan lehet szórakozni...
2016. ápr. 17. 12:31
 22/27 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem meg 16 évesen tudna magára vigyázni, nem sokkal másabb egy mint egy akármilyen hajnalig tartó buli. Ha az ember igénytelen bandával mozog akkor nyilván azt mondja hogy igénytelen a buli, de nagyon sokféle ember megfordul arra, tehát nem hiszem hogy azzal lehetne jellemezni hogy igénytelen.
2016. ápr. 19. 15:46
 23/27 anonim ***** válasza:
48%
Amúgy minden fesztiválon vannak drogosok, ettől még nem fogják agyonverni a gyerekedet, lásd Ozora. Ha nem akar drogozni, nem fog, ha meg igen, akkor kb bárhol megoldja.
2016. ápr. 20. 19:37
 24/27 anonim válasza:
100%

Akit rá lehet vinni a drogra az már rég el van cseszve.

Pont tegnap volt tüntetés a legalizálásért.. vicc a sok drogos.

16 évesen még én sem engedném el, úgy h fiatal fejjel mondom ezt (18F). Idén megyek eletrmben elsonek fesztivalta. BS, campus

2016. ápr. 21. 01:05
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Én nem engedném,pedig nem vagyok vaskalapos .Nem 16 éveseknek való. Menjenek nyaralni,ott is lehet inni meg szórakozni .

Amúgy nevetségesnek tartom,hogy gyerekekkel van tele az összes fesztivál,már a szórakozóhelyek nagy része is . Anno a bankban meg az e klubban legalább egy kupacban volt a sok hülyegyerek .

Mert azok,16 évesen nincs felelősségárzete az embernek,még nem tudja mennyit ihat, nagy tömegben van akik direkt az ilyenekre utaznak,aztán lehet sírni-ríni,hogy jobb esetben csak kirabolták,rosszabb esetben gina,erőszak,drog ,akármi .

2016. ápr. 21. 22:02
 26/27 anonim ***** válasza:
Hát magamba néznék, hogy milyen gyereket neveltem, hogy ilyen minősíthetetlen, züllött, hulladék helyen akarja elmulatni az idejét. Lehet sokkal minőségibb, lélekformáló helyeken is kikapcsolódni... Azontúl nincs vele semmi probléma, az alkohol is drog, gondolom nem fog rögtön behernyózni, az meg nem nagyobb baj, ha füvezik egy kicsit. És ezekhez máshol is hozzájuthat, legyen tisztában a határokkal. Szex terén meg a védekezéssel.
2016. aug. 17. 04:38
 27/27 anonim ***** válasza:

Persze. Viszont annyi a bibi ezzel, hogy fesztiválra nem nagyon engednek be kiskorút, csak 18 éven felüli, cselekvőképes kísérővel. (Legalább is a Volton ez van, a Soundot nem ismerem)

Ja, és én az első fesztiválomon 17 voltam, és négy napra mentünk haverokkal, csak a fent említett okok miatt jött velünk az egyik csajszi apukája is :)

17/L

2016. dec. 9. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!