Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16 évesen Balaton Sound?

16 évesen Balaton Sound?

Figyelt kérdés
Fiam 16 éves és a barátaival elakar menni a Balaton Soundra 16 évesen. 4 napara mennék és egy apartmant bérlelnének szóval nem sátraznának. Ő és a társasága sem drogos alkoholisták szóval etekintetből nem aggódom. A költségek 80-90-át ő állnà én max a "költőpénzt" adnàm. Ti elengednétek?

2016. ápr. 12. 22:53
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
45%

Azért 16 évesen már nem egészen gyerek... (Jó, ez emberfüggő).

Hagynám, hogy éljen, normális és ésszerű keretek között. Ráadásul, én utálom, ha helyettem döntenek. Rendben, hogy kell a szüleim beleegyezése, de ennyi idősen már kis önállóság nem árt, mert ha 18-tól mindent csinálhat, a váltás hirtelen lesz és úgy belevetheti magát, hogy abból katasztrófa is lehet...

Inkább kapjak egy normális útmutatót, és úgy engedjenek el, hogy érezzem, bíznak bennem, és ezt meg akarom tartani, akkor máris átgondolom mit miért és hogyan teszek.

2016. ápr. 13. 16:05
 12/27 anonim ***** válasza:
40%
Na persze. Akkor a váltás 18-20 ig lesz. Gyerekeknek ilyen helyre nem kell menni! Se gumival se mással.
2016. ápr. 13. 16:09
 13/27 anonim ***** válasza:
19%

@12:39

Mitől lenne a Balaton Sound "drogosabb" fesztivál mint akármelyik másik??? Nem az Ozorával kevered össze? xD

2016. ápr. 13. 16:11
 14/27 anonim ***** válasza:
84%
Voltam Balaton Soundon. Nem való gyerekeknek!
2016. ápr. 13. 16:18
 15/27 anonim ***** válasza:
91%
Én se javallom, hogy 16 éves gyerekeknek a Balaton Soundon lenne a helye távol a szülőktől, de minden fesztiválon vannak olyanok akik fogyasztanak drogot. Ez nem újdonság.
2016. ápr. 13. 16:24
 16/27 anonim ***** válasza:
6%
Ha nem gyerekeknek való akkor kiknek? Nem az érettebb emberek szoktak olyan zenét hallgatni amilyen ott megy.
2016. ápr. 13. 16:31
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem engedné el. 17 éves fiam sem mehet, a szigetre elengedtem 16 evesen az lett a vége 2 hetig kórházba jártunk. Drog + alkohol, azóta szigor van.
2016. ápr. 15. 08:25
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
20-on,30-as korosztálynak szól,nem kölyköknek.Szerinted egy 25-30 éves mit hallgat?Operát?
2016. ápr. 15. 09:36
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
16 éves gyereknek semmi keresnivalója ilyen helyeken. Voltam párszor önkéntes elsősegélynyújtó ilyen rendezvényeken, a legtöbb probléma velük van. Mert hiába viselkedik felelősségtudóan, az a helyzet, a kontrollnélküliség, a bármikor elérhető alkohol és drog könnyen elcsábíthatja. Minden nap legalább 5-10 18 év alattit kellett alkoholmérgezéssel kórházba szállítani. És ezek csak a súlyos esetek, a legtöbbjét helyben infúzióval lehetett kezelni. Soundra nem engedném, de egy kisebbre, mondjuk fishing on orfűre kompromisszumként elmehetne.
2016. ápr. 15. 13:53
 20/27 anonim ***** válasza:

19 évesen dolgoztam először a Sziget kft-nek, így volt alkalmam átélni a VOLT, BS és Sziget fesztivál életérzését. Mit ne mondjak, a Sound a legalja, de tényleg. A "zenét" minősítem a legkevésbé, mert van aki tényleg élvezi a hallgathatatlan tuctucot, de hogy ott milyen arcok voltak, jó ég.. nem szívesen mentem be a fesztiválozók közé, pláne nem este, mert kb mindenkiről rítt, hogy be van lőve kissé.

Manapság már sokszor a 14 éveseket se lehet megkülönböztetni a 20 évesektől, de nem nagyon láttam babaarcú egyedeket a tömegben (és egy 16 éves fiúnak még babaarca van). Persze ehhez hozzá tartozik hogy ott mindenkin (szerintem még a hímeken is) fél mázsa vízálló smink van :D

Ha annyira fesztiválozni akar, engedd el egy napra a Soundra (de inkább a VOLTot ajánlanám, az tényleg minőségi), és lehet hogy még ő is rájön, hogy ez nem neki való hely.. ha meg nem, akkor a következő évek nyarait otthon a sheggén fogja tölteni.

2016. ápr. 15. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!