Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek a szüleim hogyan...

Szerintetek a szüleim hogyan reagálnának arra, hogy bevallom hogy cigizek?

Figyelt kérdés
A vizipipát (dohánnyal) megengedik, szóval nem hinném, hogy nagyon haragudnának rám.

#dohányzás #cigaretta #bagó #smoke weed every day
2016. ápr. 5. 22:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Családunkban senki sem dohányzik, én 14 évesen kezdtem, de egyből tudtak róla, mert megérezték és nem is tudtam titkolni. Azt mondták, arra költöm a zsebpénzem,amire akarom, de ők nem vesznek nekem cigarettát. Aztán, ahogy idősebb lettem, úgy csökkent a vágy a cigizés után, most már csak bulikban cigizek. Nálunk nem csináltak belőle ügyet, de nem is örültek neki.
2016. ápr. 10. 11:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem kellett elmondania.Azonnal megéreztem.Nem tiltottam,viszont van pár kemény szabály:

-Otthon,még az udvaron sem gyújthat rá

-Bárhol vagyunk a jelenlétemben sem gyújthat rá.Pedig már 23 éves de betartja.Marad elég lehetősége rá máshol,máskor.

Állj eléjük:)

2016. ápr. 11. 07:38
 13/15 anonim ***** válasza:

én agyon ütnélek

fiamat most vagtam pofon mert a szobájában dohanyzott

remélem kék zöld lesz

nem eleg neki ha suliba szivja amikor nem látom

2016. ápr. 24. 11:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez a sok mintaszülő, vagy nem is tudom kik írják ezeket, hogy "valamit nagyon elronthattam"

20 éves vagyok, véletlenül találtam a kérdésre, de ezek a "valamit elrontottam a nevelése alatt" fel tud nagyon k*rni.

3éve dohányzom, mikor anyám megtudta, nem vergődött, nem sírt, hogy elrontotta a nevelésem, nem játszotta a mártírt, mint itt egyesek. Az én hülyeségem, én döntöttem erről, ő elmondta, hogy pénzt nem ad rá, de nem tiltja, mert úgyis cigiztem volna a háta mögött. Nem rontott el semmit a nevelésemben.

Szóval attól mert a gyerek hülye és menőnek érzi (ahogy én is tettem) nem a szülő rontotta el. Egyébként meg nem a világvége, ha füvezne vagy kemény drogokat használna, vagy erősen inna, az már baj. Aki meg azt mondja, a sima cigitől csak egy lépés a fű, hülyeséget mond, ha van egy kis esze a gyereknek, nem fogja kipróbálni.

2016. ápr. 25. 11:48
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, ebben nagyon egyetértek.

Nekem teljesen rendben vannak a szüleim, jó példával jártak előttem, és szeretettel, rendesen neveltek, mégis elkezdtem már 14 évesen cigizni, a saját hülyeségemnek köszönhetően, és emiatt ma sem okolom abszolút a szüleimet, mert nem az ő hibájuk.

2016. ápr. 25. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!