Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A 23 éves fiam egy 15 éves...

A 23 éves fiam egy 15 éves lánynak udvarol. Engednétek?

Figyelt kérdés
23 éves a fiam.Ismerem a lányt és a családját is.Nagyon rendes,tisztességes emberek.A lány (pszichikailag is) sokkal érettebb a koránál.A fiam teljesen bele van esve a lányba.Nektek mi lenne a véleményetek erről,mit szólnátok hozzá?
2016. márc. 31. 20:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%
Te nem szólhatsz már bele a fiad életébe, de a lány szülei még bizony beleszólhatnak.
2016. márc. 31. 21:09
 12/20 Bella169 ***** válasza:
84%

Én 16 éves voltam mikor összejöttem, a férjemmel. Ő akkor 28 volt. Hálát adok az égnek, hogy se az ő szüleinek, se az enyémnek nem jutott eszébe eltávolítani minket egymástól. Lassan 8ve vagyunk együtt, ebből lassan 3 éve házasok is vagyunk. 4 éve élünk együtt, és 7.5 hónapos a kislányunk.

A tanulmányaimat nem hagytam abba, rendesen elvégeztem az iskolákat.

Szerintem nincs semmi baj egy ilyen kapcsolattal.

Ja és nem mindenki pedofil, aki több mint 3 évvel fiatalabb lányt választ, és nem minden huszonéves férfinak jár a dugáson az esze 0-24ben.

2016. márc. 31. 21:15
 13/20 A kérdező kommentje:
Beszéltem már velük.A szülők elfogadták végülis,mert ismerik a fiam és tudják,hogy nem használná ki.Csak ők is félnek a falutól,kritikáktól,ha felvállalják...
2016. márc. 31. 21:16
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted érdekel valakit a faluban?
2016. márc. 31. 23:02
 15/20 anonim ***** válasza:

16 voltam, a párom 24, mikor először találkoztunk.

Most 25 vagyok, boldog feleség és 24 hetes kismama.

Egyik szülőnek sem jutott eszébe szétválasztani.

2016. ápr. 2. 12:12
 16/20 anonim ***** válasza:

Én 16 évesen jöttem össze az első igazán komoly barátommal, aki 6 évvel volt idősebb nálam. Én is kicsit éretteben gondolkodtam a korosztályomnál mindig. A szüleim maximálisan elfogadták. 2 évig voltunk együtt, nagyon sok szép emléket őrzök róla.

Most 33 évesen, egy kislany anyukájaként is azt gondolom, hogy ez elsősorban a két embertől függ. Ha mind a lány, mind pedig a fiú komolyan áll a dologhoz (tehát a fiúnak pl. nem trófea kell), akkor nem lenne gondom.

2016. ápr. 2. 12:22
 17/20 anonim ***** válasza:
én 16 voltam a barátom meg 26. azota a férjem. ennek 15 éve. hál istennek senki nem szolt bele a kapcsolatunkba.
2016. ápr. 2. 14:58
 18/20 anonim ***** válasza:
15 múltam, mikor egy 23 éves, kifejezetten normális fiú udvarolt nekem. 2 évig tartott, csodás volt. Sokat tanult, foglalkozott velem, nagyon féltő, lelkiismeretes srác volt. Igazán szép emlék.
2016. ápr. 2. 15:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Bírom amikor valaki inkább azzal foglalkozik,hogy mit gondol a falu meg az emberek,minthogy örülne,hogy a fia boldog...
2016. ápr. 9. 18:12
 20/20 anonim ***** válasza:
Hagyd őket elni!! Ez egy szabad orszag!!!
2022. aug. 17. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!