A 23 éves fiam egy 15 éves lánynak udvarol. Engednétek?
Én 16 éves voltam mikor összejöttem, a férjemmel. Ő akkor 28 volt. Hálát adok az égnek, hogy se az ő szüleinek, se az enyémnek nem jutott eszébe eltávolítani minket egymástól. Lassan 8ve vagyunk együtt, ebből lassan 3 éve házasok is vagyunk. 4 éve élünk együtt, és 7.5 hónapos a kislányunk.
A tanulmányaimat nem hagytam abba, rendesen elvégeztem az iskolákat.
Szerintem nincs semmi baj egy ilyen kapcsolattal.
Ja és nem mindenki pedofil, aki több mint 3 évvel fiatalabb lányt választ, és nem minden huszonéves férfinak jár a dugáson az esze 0-24ben.
16 voltam, a párom 24, mikor először találkoztunk.
Most 25 vagyok, boldog feleség és 24 hetes kismama.
Egyik szülőnek sem jutott eszébe szétválasztani.
Én 16 évesen jöttem össze az első igazán komoly barátommal, aki 6 évvel volt idősebb nálam. Én is kicsit éretteben gondolkodtam a korosztályomnál mindig. A szüleim maximálisan elfogadták. 2 évig voltunk együtt, nagyon sok szép emléket őrzök róla.
Most 33 évesen, egy kislany anyukájaként is azt gondolom, hogy ez elsősorban a két embertől függ. Ha mind a lány, mind pedig a fiú komolyan áll a dologhoz (tehát a fiúnak pl. nem trófea kell), akkor nem lenne gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!