A 23 éves fiam egy 15 éves lánynak udvarol. Engednétek?
Figyelt kérdés
23 éves a fiam.Ismerem a lányt és a családját is.Nagyon rendes,tisztességes emberek.A lány (pszichikailag is) sokkal érettebb a koránál.A fiam teljesen bele van esve a lányba.Nektek mi lenne a véleményetek erről,mit szólnátok hozzá?2016. márc. 31. 20:42
1/20 anonim válasza:
A 23 éves FELNŐTT fiam magánéletébe még akkor sem szólok bele, ha választása alapján érzelmi fejlettsége nem éri el a felnőtt szintet.
2/20 A kérdező kommentje:
Én nem szólok bele.Nem ellenznem az egészet,csak érdekelne mások véleménye.
2016. márc. 31. 20:46
3/20 anonim válasza:
Engedném-e? Hát 23 éves fiúnak már igencsak nemtudsz beleszólni az életébe! Úgyhogy kb fölösleges a kérdésed,mert ha ő neki akar udvarolni,akkor neki fog. Ilyen egyszerű.
4/20 anonim válasza:
"Nem ellenznem az egészet,csak érdekelne mások véleménye."
- Azt kérdezted, engednénk-e. Nem erre válaszoltam?
5/20 anonim válasza:
Nem szólhatsz bele még ha nyilvánvalóan ez bűncselekmény.
6/20 anonim válasza:
"még ha nyilvánvalóan ez bűncselekmény."
- Nem, nem az.
7/20 A kérdező kommentje:
Csak én a fiamhoz nem ilyen fiatal lányt képzeltem.Ő már dolgozik,a lány tanul.Félek,hogy itt a faluba is mi leszünk a téma majd (vagyis inkább ők).A barátai elállnak mellőle,pedofilnak nézik.Furcsán néznek majd rájuk.Próbáltam beszélni már vele,de neki ő kell,ezért elfogadtam és nem ellenzem már.
2016. márc. 31. 20:54
8/20 anonim válasza:
Hát szerintem is kissé meredek ez, nem egy generációba tartoznak még. Majd tíz év múlva, akkor már ez a 8 év nem lesz olyan sok. Azon nem csodálkoznék, ha a lány apja ki akarná herélni a fiadat, ha deflorálja a kislányt. Tudom, hogy a fiatalok ma már korán kezdik, de szexuálisan is más igénye lehet egy 15 éves lánynak, mint egy 23 éves fiúnak.
9/20 anonim válasza:
Kedves kérdező, Te ne képzelj senkit a fiad mellé, hanem fogadd el azt, akit a fiad választ. és legyél vele kedves akkor is, a ki nem állhatod, hasak a saját gyerekeddel nem akarsz konfliktusba keveredni.
10/20 anonim válasza:
én biztosan nem örülnék, és szólnék a lány szüleinek. a felnőtt fiammal már nem tudnék mit kezdeni (csak gondolkodni, hogy hol rontottam el), de a lány még jobban a szülei irányítása alatt van. 8 év korkülönbség nem olyan sok, de nem ebben a korban. ha 33 és 25 évesek lennének, akkor nyilván más lenne a helyzet, de ez így nagyon nem oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!