Ti mit engednétek egy ennyi idős lánynak?
15 éves vagyok,jövőre leszek 10.-es.
Megbízható lány vagyok,viszont anya nem igazán kedveli a baráti társaságom..isznak,cigiznek..és ezt anya nem nézi jó szemmel,el akar tőlük tiltani...Hozzáteszem,abszolút nem vagyok befolyásolható,ha nem akarok inni/cigizni,akkor nem fogok,és nem túlzottan érdekel ha valaki emiatt 'cikizne. Inni nemszoktam,kb még soha nem voltam részeg,én pia nélkül is jól tudom érezni magamat. Cigizni viszont néha-néha szoktam,de nem vagyok rászokva,hetente-2hetente 1-1szálat. Volt egy időszakom,amikor sokat cigiztem,de leszoktam,erről anya is tud,mert elmondtam neki. Amúgy nagyon jó kapcsoltunk van,mindent megbeszélünk,de én vagyok az egy szem gyereke,és nagyon félt:|
Ti mit engednétek meg nekem a helyébe? Meddig? Hova? Ottalvás?(lánynál)
Nem valami meggyőző, amikor azt írod, hogy nem vagy befolyásolható és megbízható vagy, utána meg azt részletezed, hogy "kb még soha nem voltam részeg" (még jó, már ne is haragudj), meg cigizel (szánalmasan ciki).
Mit engednék meg? Megengedném, hogy befejezd ezt, akár a saját fejedből pattant ki, akár a haverok vesznek rá.
Hova mehetnél? 15 évesen sötétedésig oda, ahol tudom hol vagy és kivel. Ezek a "barátok" nekem sem tetszenek. Akik ilyen baromi "lazák és menők" 15 éves gyerekfejjel, nagyon rossz irányba haladnak. Ha meg rosszat tesznek, mész velük, mert birkaeffektus van.
Ottalvás? Barátnőnél esetleg. Odaviszlek és érted megyek. A lány szüleivel meg természetesen beszélek, hogy nem -e fogsz zavarni. Tudni fognak rólad, és azt is, hogy ha mész, akkor az ő felelősségük, hol vagy és mit csinálsz. Hozzánk is jöhetne a barátnőd, süthettek-főzhettek-filmezhettek-pletykálhattok. Alkohol,cigi, buli teljességgel kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!