Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mit engednétek egy ennyi...

Ti mit engednétek egy ennyi idős lánynak?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok,jövőre leszek 10.-es.

Megbízható lány vagyok,viszont anya nem igazán kedveli a baráti társaságom..isznak,cigiznek..és ezt anya nem nézi jó szemmel,el akar tőlük tiltani...Hozzáteszem,abszolút nem vagyok befolyásolható,ha nem akarok inni/cigizni,akkor nem fogok,és nem túlzottan érdekel ha valaki emiatt 'cikizne. Inni nemszoktam,kb még soha nem voltam részeg,én pia nélkül is jól tudom érezni magamat. Cigizni viszont néha-néha szoktam,de nem vagyok rászokva,hetente-2hetente 1-1szálat. Volt egy időszakom,amikor sokat cigiztem,de leszoktam,erről anya is tud,mert elmondtam neki. Amúgy nagyon jó kapcsoltunk van,mindent megbeszélünk,de én vagyok az egy szem gyereke,és nagyon félt:|

Ti mit engednétek meg nekem a helyébe? Meddig? Hova? Ottalvás?(lánynál)

2013. jún. 19. 13:36
 1/6 anonim ***** válasza:
73%
A cigizes az eleg gaz. A gyerekek koreben meno, mert "felnottes", kozben meg a felnotteknel uber ciki. Szoval azert latszik, hogy erre-arra ra tudnak venni a barataid, en sem szivesen neznem, ha a lanyom ilyenekkel logna. Elengedni a kornyek, a tavolsag, stb fuggvenyeben, ha pl 8. kerben laktok, akkor ragaszkodnek hozza, hogy sotetedesre hazaerj, ha egyedul jossz. Ottalvas nem lenne gond, ha tudom, hogy hol, es megbizom abban akinel alszol. Osszesegeben az erettsegedtol tennem fuggove, de mint irtam, pl a cigi nem ezt bizonyitja.
2013. jún. 19. 13:44
 2/6 anonim ***** válasza:
18%

Nem valami meggyőző, amikor azt írod, hogy nem vagy befolyásolható és megbízható vagy, utána meg azt részletezed, hogy "kb még soha nem voltam részeg" (még jó, már ne is haragudj), meg cigizel (szánalmasan ciki).

Mit engednék meg? Megengedném, hogy befejezd ezt, akár a saját fejedből pattant ki, akár a haverok vesznek rá.

Hova mehetnél? 15 évesen sötétedésig oda, ahol tudom hol vagy és kivel. Ezek a "barátok" nekem sem tetszenek. Akik ilyen baromi "lazák és menők" 15 éves gyerekfejjel, nagyon rossz irányba haladnak. Ha meg rosszat tesznek, mész velük, mert birkaeffektus van.

Ottalvás? Barátnőnél esetleg. Odaviszlek és érted megyek. A lány szüleivel meg természetesen beszélek, hogy nem -e fogsz zavarni. Tudni fognak rólad, és azt is, hogy ha mész, akkor az ő felelősségük, hol vagy és mit csinálsz. Hozzánk is jöhetne a barátnőd, süthettek-főzhettek-filmezhettek-pletykálhattok. Alkohol,cigi, buli teljességgel kizárt.

2013. jún. 19. 16:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Bulizást nem engedném,max szülinapi buli pizsiparty,osztálybuli ahol van szülői,tanári felügyelet,cigit,alkoholt szintén nem ott alvást csak megbízható barátnőnél,és befolyásolható vagy nem akármiért cigizel
2013. jún. 19. 19:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! En vidéken lakok egy nagyobb varosban. 14 éves lany vagyok. Apukám 59 eves anyukam 50 es eleg sok mindent megengednek nekem. Minden hetvegen bulizni jarok, iszok akar itthon is es cigizni is szoktam. Fiuk is vannak a kepben, de velük egyenlöre semmit sem csinalunk. Kitünö tanulo vagyok gondolom ezert engednek olyan sokat. Több bulit is szoktam itthon rendezni, mindig 3-4-en alszanak nalunk. Anyaek a koruk ellenere nagyon fiatalosak. A bulikon is iszunk, de ha valaki mar ugy leitta magat, hogy baj van anyaek mindig segitenek. Annyi a kikötesük, hogy hagy lehessenek itthon ha bulit tartok. Nagyon lazak es jo fej szüleim vannak halistennek! :) De anyukadat is megertem, hogy felt! Egyebkent ellentmondasos a leirt szöveged.. Suliidöbe hetköznapnkent 9-ig engedtek, most, hogy nyariszünet hajnal 2-3-4-ig el engednek.
2013. jún. 19. 22:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó a te szüleid inkább felelőtlenek és ahelyett,hogy szülők lennének azt játsszák a barátaid,ez azért durva...14 éves kislány bulizik,iszik,cigizik..
2013. jún. 20. 09:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Alkohol es cigaretta ilyen fiatal szervezetre kifejezetten karos. Most biztos ugy erzed, hogy milyen jo fejek a szuleid, de majd ha tudo, maj, stb problemaid lesznek joval elobb mint az atlag, akkor banni fogod. Persze remelem, hogy nem kerul erre sor!
2013. jún. 20. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!