Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért kell fél 8-kor kelnem?

Miért kell fél 8-kor kelnem?

Figyelt kérdés

Apámnak az a mániája, hogy hétvégén is minimum fél 8-kor kell kelnem, akármikor érek haza/fekszem le :( Egyre jobban kikészít...

Am mindezt azzal magyarázza, hogy nem tehetem tönkre a gyomromat, mert egyenlő időközönként kell kajálni.

Mit mondhatnék neki? F/15

2010. ápr. 4. 22:04
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Am egyáltalán nem maradiak, sőt, többet megengednek nekem, mint én önmagamnak :S De ebben apám viszont nem hajlandó engedni...
2010. ápr. 5. 22:41
 12/19 anonim ***** válasza:

Mert van különbség, ha mondjuk nyolckor kelsz és reggelizel, mintha tizenegykor kelnél, csak ebédelnél, de még éjfélkor kimennél egy szendvicsre?

Én nyáron mindig így csinálom, sőt, van hogy délután kettőkor kelek.

2010. ápr. 6. 00:08
 13/19 anonim ***** válasza:

Apád szimplán kattant

Ha erősebb vagy már apádnál, szard le

nem tudsz vele mit csinálni

2010. ápr. 6. 17:10
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

másik, fifikásabb megoldás, ha te felkelsz mostantól 4kor, és kivered őket is az ágyból, hiszen már pitymallik, és csinálod mindezt addig mig meg nem törnek

apád szimplán nem tud aludni reggel, pacsirta típus, az más kérdés hogy miért kell ezt a szokását mindkire ráerőltetni

ja és ne hagyd apádat napküözben sem aludni, este minimum éjfélig legyetek fenn

2010. ápr. 6. 17:15
 15/19 A kérdező kommentje:

Előző előtti: Hát az erőszak nem hiszem, hogy megoldás.

Ha őt nem hagyom aludni, az egész család megszívja :( De azért megpróbálom. Köszi a tanácsokat!

2010. ápr. 6. 19:01
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ha felkelt koran, akkor kelj fel, es ebed utan, delutan fekudj le egy kicsit aludni. Akkor fel tudsz toltodni estere:)
2010. ápr. 7. 01:04
 17/19 anonim ***** válasza:

19:08

Örülök, hogy neked 19-20 évesen már lesz pénzed saját házra.

2010. ápr. 7. 16:55
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem az anyám ilyen....

Most volt tavaszi szünet, de már 7-kor ordibált velem, hogy eleget aludtam már, ideje felkelni...

15/L

2010. ápr. 11. 20:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Én nem vágom az ilyen szülőket... Nem mindegy mennyit alszik az ember??? Mért kell idióta szabályokat kitalálni...? Az én szüleim semmilyen szabályt és korlátozást nem állítottak nekünk, és láss csudát nővérem kitünő talunó, most megy egyetemre, és én is csak azért küzdök magatartási problémákkal mert ilyen a természetem. Sabályok nélkül is tudom tisztelni azt aki méltó a tiszteletemre. Mond meg apukádnak hogy mert őt anno nem hagyták élni attól te még élhetsz nyugodtan. És az alvás azon kevés dolgok egyike ami tényleg CSAK A TIÉD. Hagy döntsd már el te hogy mikor kelsz... Ez nevetséges. Sőt, felháborító szerintem hogy vannak ilyen, ne haragudj, de buta szülők. Amúgy ha nem kelsz fel mit csinál, kirángat az ágyból és megver vagy mi? Mert ha igen akkor üss már vissza. Én is azt szoktam.. :D 15/L
2010. júl. 30. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!