Miért kell fél 8-kor kelnem?
Apámnak az a mániája, hogy hétvégén is minimum fél 8-kor kell kelnem, akármikor érek haza/fekszem le :( Egyre jobban kikészít...
Am mindezt azzal magyarázza, hogy nem tehetem tönkre a gyomromat, mert egyenlő időközönként kell kajálni.
Mit mondhatnék neki? F/15
Mert van különbség, ha mondjuk nyolckor kelsz és reggelizel, mintha tizenegykor kelnél, csak ebédelnél, de még éjfélkor kimennél egy szendvicsre?
Én nyáron mindig így csinálom, sőt, van hogy délután kettőkor kelek.
Apád szimplán kattant
Ha erősebb vagy már apádnál, szard le
nem tudsz vele mit csinálni
másik, fifikásabb megoldás, ha te felkelsz mostantól 4kor, és kivered őket is az ágyból, hiszen már pitymallik, és csinálod mindezt addig mig meg nem törnek
apád szimplán nem tud aludni reggel, pacsirta típus, az más kérdés hogy miért kell ezt a szokását mindkire ráerőltetni
ja és ne hagyd apádat napküözben sem aludni, este minimum éjfélig legyetek fenn
Előző előtti: Hát az erőszak nem hiszem, hogy megoldás.
Ha őt nem hagyom aludni, az egész család megszívja :( De azért megpróbálom. Köszi a tanácsokat!
19:08
Örülök, hogy neked 19-20 évesen már lesz pénzed saját házra.
Nekem az anyám ilyen....
Most volt tavaszi szünet, de már 7-kor ordibált velem, hogy eleget aludtam már, ideje felkelni...
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!