Jogosan vagyok rá kiakadva és jogosan tartom őt nem normálisnak?
Sziasztok! 14 éves lány vagyok
Lehet hogy kissé hosszú lesz a történet,szóval köszönöm ha valaki elolvassa
Először is szeretném leszögezni hogy tudom,hogy hibát követtem el hogy ennyi idősen belevágtam egy kapcsolatba de már megtörtént úgyhogy mindegy
Na szóval..tavaly márciusban összejöttem egy fiúval a suliból,tetszett én is tetszettem neki és összejöttünk
Akkor 7.-esek voltunk,évfolyam társak
Sok ideig rendben volt minden..aztán jött a nyár
Konkrétan állandóan veszekedtünk,a barátaimat cserben hagytam miatta, akik ez miatt elfordultak tőlem
Állandóan veszekedtünk,sajnos a családom is kikészült és én is
Nyár végére már teljesen depressziós lettem (pszichológushoz is jártam )
Olyan piti dolgokon veszekedett velem hogy pl. facebookra feltettem egy képet meg ilyenek..teljesen birtokolni akart, legyengítette az önbizalmamat teljesen
Utána csinált egy hatalmas jelenetet szeptemberben..szakítottam vele
De eközben még mindig depressziós voltam és elkövettem egy hatalmas hibát (megint), és újra összejöttem vele
Hónapokig kész menyország volt minden tökéletes volt,sikerült kigyógyulnom (persze nem csak miatta hanem a pszichológus segítségével is )
Aztán kb. 1,5 hónapja beidegesedett azon hogy lájkoltam valami idézetet facebookon ! De annyira ideges lett,hogy képzeljétek el,üvöltözött,és széttörte a telefonját,bele vágta az asztalba
Sajnos van okom félni az ilyen emberektől,ugyanis apám is ilyen agresszív (kiskoromban bele akart vágni a falba mert sírtam..)
És ő pontosan tudta hogy félek az ilyen emberektől
Ezért újra szakítottam vele,de most már véglegesen
Aztán úgy döntöttünk,hogy barátok maradunk,és azok is maradtunk
Most megfordítódott a helyzet,őt viselte meg jobban a dolog,én örültem hogy végre "szabad" vagyok
És egy ideig vissza akart kapni,próbálkozott mindennel de azt mondtam hogy nem,nincs szükségem már rá
Úgy volt hogy ma elmegyünk egy baráti programra
De tegnap megbocsáthatatlan dolgot tett
Azt írta,hogy bánja hogy nem hagyott ott a depresszióban,és hogy bánja hogy nem haltam meg
Gondolhatjátok..teljesen kiborultam és sírtam :( Azért ilyet nem vártam volna senkitől főleg nem tőle
És azt mondta hogy mit vagyok kiakadva mert ő csak őszinte volt! Tehát ő szerinte ez teljesen normális ilyeneket mondani valakinek
És még tegnap este írtam neki hogy senkiben sem csalódtam ekkorát mint benne
És azt mondta hogy szándékos volt és hogy majd egyszer rájövök hogy miért tette..
Anya szerint úgy gondolkozik,hogy "ha nekem fáj akkor neked is fájjon" szerintetek van benne valami? Jogosan vagyok úgy hogy utálom és nem normálisnak gondolom vagy csak túl reagálom? (szerintem nem!)
Köszönöm ha valaki elolvasta :( Elég hosszú történet
Köszönöm a válaszokat! :( <3
Én megszakítanék vele minden kapcsolatot, nem írnék neki többet, törölném facebook-ról, törölném az életemből.
Nagy szemétség volt amit mondott, ezek után semmi szükséged rá. Nézz vissza az elmúlt időtökre, a vége mindig rossz lett. Ne akarj ilyen embertől semmit se. Nehéz elfelejteni minden szerelmet, de ha már csak bánt, akkor jobb ha szépen kitörlöd az életedből.
Ez vagy a szakítás utáni "utálom" korzsak, vagy azért mondja hogy biztos ne jöjjetek össze újra és így nem tud lelkileg bántani többet.
Vagy szimplán egy f**ztarisznya.
Köszönöm szépen a válaszokat <3
Megszakitottam vele a kapcsolatot,pár napja nem írt semmit szerencsére
Reméljük a suliban is békén fog hagyni
Nagyon köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!