Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Nem értem anyut!

Mit csináljak? Nem értem anyut!

Figyelt kérdés

Amikor itthon vagyok akkor alsógatyában kell lennem, vagy melegítő nadrágban, mert szerinte "nem az utcai ruhában kéne itthon fetrengeni/lenni". Amikor hazaérek a suliból az első mondata az, hogy vedd le nadrágod, mert nem az utcai ruhában kéne itthon lenni. Mondom neki, hogy én így érzem jól magam, akkor meg azt mondja, hogy "Jó akkor fetrengj a koszos utcai ruhában". Jól megvagyunk, de ezt már unom. Amikor átjön a szomszéd akkor az is elkezdi a mondandót. (Mintha nagyon sok köze lenne hozzá)

12/F

2010. ápr. 4. 12:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
Te, mi nagyon hasonlítunk xD dettó ugyanez :D még a szomszédok is :D! Tedd amit mondd:D.
2010. ápr. 6. 14:50
 12/16 anonim ***** válasza:
24%

teljesen igaza van anyukádnak. gondolj bele, elmész reggel, felülsz a buszra, aztán az iskolában, esetleg az utcán itt-ott, akárhol leülsz...mi minden tapad a gatyádra, és azzal a gatyáddal otthon leülsz a kanapéra satöbbi. ha utálod a melegítőt, akkor vegyél fel otthonra egy másik utcait, ami viszont tiszta.

30/L

2010. ápr. 6. 15:23
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Én csak a pólomat szoktam átvenni, van vagy 3-4 túl nagy kínai, amit ha leeszek, kiszakítok semmi se történik, viszont ha a tízeres pólómat enném le megölném magam!
2010. ápr. 6. 20:45
 14/16 anonim ***** válasza:
48%

Hat en hogy oszinte legyek nem tudom megerteni, hogy tud valaki utcai ruhaban maszkalni otthon. Engem feszelyez, mindig bugyi+bo felso van rajtam, ha csak itthon vagyok, etkezeshez, takaritashoz, fozeshez stb felveszek egy nagyon konnyu anyagu, bo melegitonadragot. Az en anyam azert vitatkozott egy idoben velem allandoan, hogy telen is ujjatlan felsokben tettem-vettem itthon, zokni nelkul, de aztan beletorodott, hogy en egyszeruen csak nem vagyok az a fazos tipus. Lehet, hogy majd a tied is beletorodik abba, hogy neked farmerban kenyelmesebb.

16/L

2010. ápr. 7. 01:08
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Képzeld milyen lenne, ha anyád még az alsó nadrágon is spórolni akarna. :D

Egyébként én itthon nagyon jól elvagyok utcai ruhában. Gyerekkoromban is mindig utcai ruhában voltam itthon.

Az viszont tényleg abszurd, hogy ha tényleg azt követeli meg, hogy alsó nadrágban legyél otthon. Ebben a korban a nemiség fejlődésével a szégyen érzet teljesen kialakul. Így, hacsak nem vagytok valami természet imádó, hippi, naturalista család, akkor tényleg jogos a feszélyezettség érzése.

2010. ápr. 7. 17:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig ezt mondja de sose veszem át. Nekem így kényelmes, mondjuk az igaz, hogy elég kszos lesz és hamar tönkremegy a ruha. De ha neked abba jó akkor abba jó.
2010. nov. 7. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!