15-16 éves fiút meddig engednétek el este?
Én 15 leszek két hónap múlva, és eddig engem soha sehova nem engedtek el, csak iskolába. Az elmúlt 3 évben négyszer fordult elő hogy átmehettem osztálytársaimhoz, akkor is 6-ra haza kellett érnem, egyébként mindig fél 4-re otthon kell lennem.
Őszintén, nincs válaszom, talán úgy hogy körülbelül fél 12-re már biztonságban otthon legyen, és éjfélkor már ágyban. Ha másnap semmi fontosabb dolga nincs (tehát péntek vagy szombat este van, mert ugye más éjjeleken a következő nap iskola) akkor maximum éjfélig, és fél 1-re legyen otthon.
De most akárhova mész, ha reggel, ha nappal van, baj bármikor történhet, a tőlünk kb. 18 km-re fekvő megyeszékhelyen kora reggel megkéseltek egy öreg nénit.Egy lány esetében más lenne, megerőszakolják terhes lesz vagy valami a lány szívja meg.De egy fiút max agyonvernek.Ha jó bandában vagy, többen vagytok, addig menjél amíg a lábad bírja, mert bandában sokkal kisebb az esélye,hogy történik veled valami,mintha mennétek hárman vagy egyedül..engem is csak buliba úgy engednek el,ha tudják kivel jövök, meg mikor.De ez általában hajnali 2. :)
15/L.
A 15 éves fiút 1 óráig(hajnal) (maximum,de addigra kötelező hazajönnie).
A 16-17 éves fiút fél 2-negyed 3ig(hajnal),ha a haverjaival megy ki az utcára.Ha buliba megy,akkor 3 óráig ott lehet,tovább semmiképp sem,és csak ritkán rúghat be.Ha észreveszem rajta,hogy berúgott,akkor 2 hétvégén keresztül nem mehet sehova,hétköznap meg amúgy is tanulnia kell.
Ez egyszerű:
15 éves, 9-es: 01:00-ig
15 éves,10-es:01:35-ig
16 éves,10-es:01:49-ig
16 éves,11-es:02:03:28-ig, de késhet 31 tized másodpercet.
... Pfff hogy ez mekkora egy hülyeség. Mindenkinél változó.
Van akinek aztis engedik, hogy ott aludjon másoknál, és van akit el se engednek. Ha tudsz vigyázni magadra akkor hajrá, győzd meg a szüleid, hogy ne keljen 11-re ágyba bújnod. Pizsit és micimackós takarót nemkapsz? 11 nagyon korán van hazaérésnek is, nemhogy lefekvéshez.
Többen kérdeztétek privátban, hogy mit jelent az, hogy nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni a fiamat. Ez nagyon egyszerű. Egyszerűen cikizik a többiek, ha 16 évesen még mindig az anyukája megy érte akárhova. Ezt pedig nem akarom, így inkognitóban cserkészem be éjszaka a gyereket. :-)
A válasz megírásának időpontja: 04-04 15:03 voltam
15-16 éves fiúnak mér időre kell hazameni-e ?
am minimum éjfélig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!