Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15-16 éves fiút meddig engedné...

15-16 éves fiút meddig engednétek el este?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 10:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%
Mi Budapesten élünk. Nálunk úgy van, hogy éjfélre haza kell érnie (nem szeretném, ha éjszakai járatokon utazgatna) vagy ha néha van valami olyan buli, ami tovább tart és nagyon szeretne elmenni, akkor érte megyek. Na nem pont a buli helyszínére, hanem mondjuk 1-2 sarokkal odébb állok meg a kocsival, hogy ne vegyenek észre és ne hozzam kellemetlen helyzetbe. Nem nagy fáradság, mert úgysem tudok aludni amíg haza nem ér. 16 éves a fiam.
2010. ápr. 4. 15:03
 12/21 anonim ***** válasza:
85%

Én 15 leszek két hónap múlva, és eddig engem soha sehova nem engedtek el, csak iskolába. Az elmúlt 3 évben négyszer fordult elő hogy átmehettem osztálytársaimhoz, akkor is 6-ra haza kellett érnem, egyébként mindig fél 4-re otthon kell lennem.

Őszintén, nincs válaszom, talán úgy hogy körülbelül fél 12-re már biztonságban otthon legyen, és éjfélkor már ágyban. Ha másnap semmi fontosabb dolga nincs (tehát péntek vagy szombat este van, mert ugye más éjjeleken a következő nap iskola) akkor maximum éjfélig, és fél 1-re legyen otthon.

2010. ápr. 4. 21:45
 13/21 anonim ***** válasza:
88%

De most akárhova mész, ha reggel, ha nappal van, baj bármikor történhet, a tőlünk kb. 18 km-re fekvő megyeszékhelyen kora reggel megkéseltek egy öreg nénit.Egy lány esetében más lenne, megerőszakolják terhes lesz vagy valami a lány szívja meg.De egy fiút max agyonvernek.Ha jó bandában vagy, többen vagytok, addig menjél amíg a lábad bírja, mert bandában sokkal kisebb az esélye,hogy történik veled valami,mintha mennétek hárman vagy egyedül..engem is csak buliba úgy engednek el,ha tudják kivel jövök, meg mikor.De ez általában hajnali 2. :)

15/L.

2010. ápr. 4. 22:05
 14/21 anonim ***** válasza:
74%

A 15 éves fiút 1 óráig(hajnal) (maximum,de addigra kötelező hazajönnie).

A 16-17 éves fiút fél 2-negyed 3ig(hajnal),ha a haverjaival megy ki az utcára.Ha buliba megy,akkor 3 óráig ott lehet,tovább semmiképp sem,és csak ritkán rúghat be.Ha észreveszem rajta,hogy berúgott,akkor 2 hétvégén keresztül nem mehet sehova,hétköznap meg amúgy is tanulnia kell.

2010. ápr. 5. 17:33
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én 16 vagyok, engem akkor, ha nem megyek semmi buliba, csak úgy város, járkálok, vagy haverhoz megyek, kajálunk, akkor 11-re szoktam hazamenni. Ha buli van, olyan 2 hetente, akkor 2-3 között szoktam hazamenni. Ésszel piálásra nem nagyon haragszanak, mindig mondják, hogy ésszel és ne keverd.
2010. ápr. 6. 00:11
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
én soproni vagyok,nekem a szülinapomon is 11-re itthon kellett lennem...pedig régebben még anya azt mondta,16 évesen már éjszakázhatok.de hát az én szüleim egy kicsit "elfogultak".vagyis nagyon...16/f
2010. ápr. 6. 09:09
 17/21 anonim válasza:

Ez egyszerű:

15 éves, 9-es: 01:00-ig

15 éves,10-es:01:35-ig

16 éves,10-es:01:49-ig

16 éves,11-es:02:03:28-ig, de késhet 31 tized másodpercet.

... Pfff hogy ez mekkora egy hülyeség. Mindenkinél változó.

Van akinek aztis engedik, hogy ott aludjon másoknál, és van akit el se engednek. Ha tudsz vigyázni magadra akkor hajrá, győzd meg a szüleid, hogy ne keljen 11-re ágyba bújnod. Pizsit és micimackós takarót nemkapsz? 11 nagyon korán van hazaérésnek is, nemhogy lefekvéshez.

2010. ápr. 10. 23:54
 18/21 anonim ***** válasza:

Többen kérdeztétek privátban, hogy mit jelent az, hogy nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni a fiamat. Ez nagyon egyszerű. Egyszerűen cikizik a többiek, ha 16 évesen még mindig az anyukája megy érte akárhova. Ezt pedig nem akarom, így inkognitóban cserkészem be éjszaka a gyereket. :-)

A válasz megírásának időpontja: 04-04 15:03 voltam

2010. ápr. 11. 10:56
 19/21 anonim ***** válasza:
hát én lányvagyok és 15 éves. én 2-3ig bulizhatok de ha pestre mész ott én már sötétedés utánse mennék ki. de ha abban a kisvárosban mászkálsz akkor simán 4ig is elengedhetnének persze ez a fizikai állapotodtól is füg mert ha 160 cm vagy és még nem láttál konditermet akkor szrügy de ha nem így van akkor sztem okés 0 4-5 óra
2010. ápr. 11. 14:58
 20/21 anonim ***** válasza:

15-16 éves fiúnak mér időre kell hazameni-e ?

am minimum éjfélig

2010. ápr. 12. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!