Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Anyukák, ti hogy reagálnátok,...

Anyukák, ti hogy reagálnátok, ha kiskamasz vagy kamasz gyermeketek teherbe esne, vagy fiú révén teherbe ejtene egy lányt?

Figyelt kérdés
Mit tennétek? Támogatnátok?
2016. márc. 14. 20:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
69%

Ismerek egy lányt aki 18 évesen lett terhes, és azt vettem észre, hogy ez igazából csak a jéghegy csúcsa.

Nem egy tudományos karriert mulasztott ő sem.

2016. márc. 15. 10:52
 12/15 anonim ***** válasza:
74%
Hát nem tagadnám ki, hogy képes egy szülő ilyenre, holott ez "csak" egy terhesség nem akkora vétek, főleg hogy orvosolni is lehet ezt. Én abortusz párti lennék ha még nagyon gyerek és nincs meg a megfelelő anyagi háttér sem egy fix élet a gyerek felneveléséhez. Mindenben támogatnám a gyerekem és együtt csinálnánk végig. Nem örülnék neki természetesen, de nem is haragudnék
2016. márc. 16. 11:13
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

Annyi minden részleten múlik.

Volt a szülészeten mellettem egy 14 éves lány. Szép anyányi méretű, magas, megtermett.

A szülei is jártak hozzá, meg a fiú és a szülei is. A fiú szakmunkásképzőbe járt még, tervezték az esküvőt.

Nagyon szimpatikus volt az egész család.

A másik, a szembeni szomszéd fia - különben nagy mamlasz kinézetű, ki gondolta volna- hirtelen megnősült, még 18 sem volt.

A szülők ott is a gyerekek mellett álltak. És amíg láttam, még másik gyerekük is lett, rendesen éltek. A gyereket hozták, a lány szüleivel laktak, aztán építkeztek.

Persze, hogy támogatnám. Mit tehetnék? Sokszor nem úgy alakul, ahogy gondoltuk, alkalmazkodnunk kell.

2016. ápr. 3. 18:26
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Először is haragudnèk magamra,hogy nem sikerült àtadnom a gyerekemnek rendesen a vèdekezèshez kellő alap dolgokat...

Ha mindketten ùgy döntenènek,hogy szeretnèk megtartani a babàt tàmogatnàm Őket.

Ja,ha nem akarnàk megtartani,akkor is tàmogatnàm a gyermekemet.

2016. dec. 18. 15:44
 15/15 anonim ***** válasza:
El lennék keseredve, az biztos. 14 éves a lányom. Magamat gyötörném, hogy mit rontottam el. Megkérdezném a véleményét, de minden erőmmel azon lennék, hogy ne tartsa meg...
2019. ápr. 12. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!