Anyukák! Ti beszéltetek a gyereketekkel a saját "piszkos dolgaitokról? "
2es vok
Jaaa hát nekem a "piszkos"dolog az a szex :-D
De ha tinikori hülyeségekről van szó akkor én anno mértékkel osztottam mez anyammal kicsit tartottam tőle h korlatozz majd ezek miatt
De nem igy volt szerencsére jó baratnőként elmesélte h bizony o is volt olyan helyzetbe, omnantól már nem féltem de már akkor.fontos volt a bizalom felé
Ezt a lányommal is közöltem h a bizalom fontos és ha valami van akkor első körbe nekem mondja el átrágjuk magunkat rajta h mi legyen ... Eddig ez jol müködik remélem késöbb is majd
szerintem is nyíltan kell ezekről beszélni, felvilágosítani a dolgokról. Én örülök ,hogy anya elmondta az ilyeneket, igenis kiváncsi vagyok rá, miért lenne ez nekem kellemetlen.
Nagyon sokan viszont elég prűden állnak hozzá, nem beszélnek ilyenről a gyerekeikről és olyan szinten nincsenek képben az emberek...Van olyan barátnőm aki életében nem volt nőgyógyásznál és annyira lazán kezeli, konkrétan bárkivel lefekszik és nem is fél a kockázatoktól.., mert az anya eléggé visszafogott és nem mondd el neki semmit .
Sokan annyira nincsenek tisztában pl a méhnyakrák okairól, a fiúknak is ezeket tudnia kellene :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!