Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16 évesen korán lenne feliratk...

16 évesen korán lenne feliratkozni a egy meleg társkeresőre?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 19:49
1 2 3
 21/25 Plaga ***** válasza:
0%

Na jó, ez guszta lesz:

"Épp hogy neki nem jönnek be a csajok." - Ő mondta neked vazze??

"Talán mert szüksége van társra/szexre." - Ennyi erővel maradjon a Marok Marcsi.

"Felesleges hetero-konformizálni." - Igazad van, bazze, legyen mindenki váza és dögöljön ki a világ.

"Ez vicces. Összes kapcsolatom a netről származik. Gyors és egyszerű." - Bafki hány kapcsolatod van? Fuj! Vagy külön egymás után? Mi az nem megy egyik sem huzamosan? VISSZAMENNYÉ!

"Nem említette hogy házasodni készülne." - Hát mindenbe bele kell kötni?

"Nem kötelező kipróbálásképp kellemetlen élményt okoznia magának azzal, hogy erőlteti a nőket." - Lehet rá is jön rögtön a srác, hogy csak átmenetileg nemileg eltévelyedett egy időre.

2010. ápr. 8. 20:54
 22/25 anonim ***** válasza:
27%

19:17-es, majd 10 év múlva szónokolj légyszíves, amikor már leteszel valamit az asztalra, és nem anyukád tart el, kicsit küzdöttél a magad dolgaidért, meglátod, h nem ilyen egyszerű az élet, és egy 16-8 éves gyerek, mert gyerek, még nagyon nagyon sokat változik, konkrétan például bölcsebb lesz.. de ez csak egy dolog...rengeteg ilyen lesz még az életetekben-gondolok a nemi identitás teljes kialakulására is.

(egy korábbi válaszoló-aki nem 18 éves)

2010. ápr. 8. 22:07
 23/25 Plaga ***** válasza:
48%
Amúgy én is gyerek vagyok magam megítélése szerint, pedig tegnap múltam 22 :)
2010. ápr. 8. 22:12
 24/25 anonim válasza:
90%
Persze szerintem minden meleg srác arról álmodozik, hogy a való életben összejön valakivel. De valljuk be, ennek nagyon kicsi a valószínűsége. Tehát az egyetlen mód az ismerkedésre szerintem a társkereső, így ha valakivel ismerkedni szeretnél, akkor nyugodtan regisztrálj. Mondjuk nagy csalódás fog érni ha nem budapesti vagy. Rákeresel olyanokra, akik ott laknak ahol te, kb. olyan koruak, és kijön kb 3 oldalni találat, felének fényképe sincs, (nekem sincs, engem se néznek meg, én se nézek meg fényképnélkülieket). Aki még számításba jöhet, annak vagy van valakije, vagy "ha nem tetszik a leveled, nem válaszolok" és ehhez hasonló dumákkal bátortalanítanak el. De azért sok sikert! (ajánlom a randi.gay.hu-t meg gaypoint.hu-t)
2010. júl. 25. 11:03
 25/25 Aubrey* ***** válasza:
45%
Ha Adam Lambert fent van rajta akkor még én is feliratkozok:P
2010. júl. 27. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!