Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 16 évesen korán lenne feliratk...

16 évesen korán lenne feliratkozni a egy meleg társkeresőre?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 19:49
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. ápr. 6. 13:29
 12/25 anonim válasza:
70%

Biztos vagy benne, hogy homoszexuális vagy? Próbálj kicsit jobban figyelni a lányokra, hátha csak félreértetted magad. Hülyén hangzik, de minden meglehet. De ha ennyire biztos vagy a dolgodban, akkor sem kéne társkeresőre iratkozni, szerintem még 18 éves korod után sem. Ezek nem jók, neten nem lehet igazán ismerkedni. Szerintem max csak akkor regisztrálj egy ilyen oldalon, ha betöltötted a 30-at és nem találtál magadnak párt, mert mostanában nem divat a korai házasság. Addig is szerezz magadnak valami háziállatot, de egyébként is még fiatal vagy. Mondom, kacsingass kicsit a lányok felé, próbálkozz a másik oldallal. Végülis, a vegetáriánusok is ettek legalább egyszer húst. ;) Elég nehéz lehet fiúnak fiú párt találni, úgyhogy én sajnálom is azokat, akik ilyen beállítottságuak és nincs barátjuk. Hiszen, minden ember társas lény...

Mellesleg, szerintem tök aranyosak a homoszexuálisak. Én szeretem őket, mert olyan cukik. ^^ De én lány vagyok... Sok szerencsét.

Ha szeretnél beszélgetni valakivel, akkor itt az msn címem, én nagyon szeretek dumálni. (de csak azt!): krissz96@freemail.hu írj rám! ^^

2010. ápr. 6. 20:04
 13/25 anonim ***** válasza:
60%
Miért kellene ilyesmit tenned 16évesen? Dehogy !
2010. ápr. 7. 13:29
 14/25 Plaga ***** válasza:
25%
Hagyjátok már csórikát, ha a csajoknak nem jön be szegény, a fiúknál még bepróbálkozhat.
2010. ápr. 7. 20:42
 15/25 anonim válasza:
50%
Nyugodtan iratkozz fel, mert 16 évesen már nem fogsz megváltozni.Ez a dolog nem egyik nap igy a másik nap meg a forditottja, söt leszokni sem fogsz.De még ne kötelezd el magad élvezd az életet. Ja azért töled fiatalabbal viszont valoszinüleg ott nem fogsz találkozni, de az életben igen. 14 éves kortol szabad.
2010. ápr. 7. 22:03
 16/25 anonim válasza:
65%

Szerintem is nyugodtan regisztrálhatsz, ha nem is teszel fel képet, de legalább megnézed kik is vannak fent az oldalon, és ha szerencséd van lehet találsz egy közeli ismerőst, oszt társat, stb.

16 évesen az ember már tudja mi is kell neki igazán, én elég korán még általános suli elején tudtam, hogy engem a lányok nem érdekelnek, ezen az idő már nem nagyon tudot változtatni. Szóval csak hajrá.

2010. ápr. 8. 07:38
 17/25 anonim ***** válasza:
63%
Úgy bírom, mikor győzködik az embert, hogy még változhat. Dehogy változhat! Aki meleg, az annak születik, és ahogy a heterok már általánosban felfigyelnek a lányokra, meg a csöcseiket nézik, úgy a melegek is tisztában vannak vele elejétől fogva, hogy nekik nem az kell!! Ez nem változik
2010. ápr. 8. 09:54
 18/25 anonim válasza:
52%

"Ha a csajoknak nem jön be..." Épp hogy neki nem jönnek be a csajok.

"Miért kellene ilyesmit tenned..." Talán mert szüksége van társra/ szexre.

"2 év után talán rátalálsz álmaid nőjére..." Felesleges hetero-konformizálni.

"Neten nem lehet igazán ismerkedni" Ez vicces. Összes kapcsolatom a netről származik. Gyors és egyszerű.

"Szerezz magadnak valami háziállatot" Aha, akivel jókat lehet szexelni, főleg társalogni az élet nagy dolgairól.

"Mostanában nem divat a korai házasság" Nem említette hogy házasodni készülne.

"A vegetáriánusok is ettek legalább egyszer húst" Nem kötelező kipróbálásképp kellemetlen élményt okoznia magának azzal, hogy erőlteti a nőket.

Én is pont 16 évesen regisztráltam homo társkerire, mivel akkor álltam készen egy kapcsolatra.

Nyilván fog csalódni, a net sem szent hely, de ezerszer könnyebb ismerkedni mint publikus helyeken, kevésbé rossz elviselni az elutasítást.

Melegeknek érthetően szűkebb a lehetőségek tárháza, így én kifejezetten ajánlom hogy regeljen.

Fölösleges legyerekezni, mert sokan vannak akik már 16 évesen érett fejjel tudnak gondolkodni, pár agyalágyult 30 évessel szemben.

18/L

2010. ápr. 8. 19:17
 19/25 anonim válasza:
32%

Leszbi vagy? Decuki... Várj, elírtam: de CIKI...

Nem kéne másnak a válaszát fikázni.

Nem arra megy, hogy kioktassuk egymást, hanem a KÉRDÉSRE leírjuk a SAJÁT válaszunkat...

Lopott duma nem áll jól!

2010. ápr. 8. 20:00
 20/25 Plaga ***** válasza:
22%
Sosem fogom elfogadni a homoszexualitást, mert ez a természet aberrációjának egyik jellegzetes példája. Szerintem 16 évesen hülyeség felmenni akármilyen társkeresőre, az embert ilyenkor ez ne érdekelje. Legyen azoké a társkereső, akik nem találják meg a párjukat a világban sehol SZEMÉLYESEN. A többiek meg járkáljanak, nézelődjenek a világban. Amúgy a "nem jön be csóri a csajoknak" szöveget csak viccnek szántam, semmi szükség arra, hogy más az én szövegemen lovagoljon ;)
2010. ápr. 8. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!