Hogy mondjam el? Egyáltalán elmondjam? Ti mit tennétek a helyemben?
Félévkor németből és matekból is ötös voltam. A héten viszont kaptam egy kettest németből és egy egyest matekból.
Nem tudom h elmondjam e a szüleimnek...
14/l
Matekból én is kaptam januárba egy egyest [pedig első félévben 5ösön kívül nem volt másfajta jegyem].
Csak elkezdtem mondani nekik, hogy hát nem jól sikerült a matek :S Erre elkezdtek találgatni, h hanyas. Nem akadtak ki nagyon.
A lényeg, h elmondd.
Tavaly én úgy gondoltam, h nem mondom el nekik a jegyeket, csak az oszink nekünk szülőétekezletre mindig kiírjálja a jegyeket [kivéve évvégén].
Meg 2est is kaptam még bigiből szeptemberben, csak akkor beteg voltam, és azért nem tudtam az anyagot. De valahogy ki kell nyögni.
Szurkolok, h sikerüljön nekik elmondanod :)
13/L
nekem sosem derült ki egyév alatt xD
14/f
én 3 darab 2-est kaptam egymás után .
18:44 vagyok
Jajj teljesen igaza van az előzőnek :D
Nem kell az orruk alá dörgölni :D Ha kérdezik elmondhatod neki, de egy 1es és egy 2eys nem a világvége, főleg ha egyébként a többi jegyed 5ös.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!