Hogy mondjam el? Egyáltalán elmondjam? Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Félévkor németből és matekból is ötös voltam. A héten viszont kaptam egy kettest németből és egy egyest matekból.
Nem tudom h elmondjam e a szüleimnek...
14/l
2010. márc. 31. 18:38
1/17 anonim válasza:
Mindenképp mondd el, úgyis megtudják. Mondd el azt is, hogy miért sikerült így, és hogy minnél előbb kijavítod.
2/17 anonim válasza:
Mondd el. De mindenképp tedd hozzá, hogy kijavítod. Biztos meg fogják érteni, hiszen ők is voltak ennyi idősek. :)
3/17 A kérdező kommentje:
De hogy kezdjek neki ?
2010. márc. 31. 18:43
4/17 anonim válasza:
sztem várj addig mig legalább 2 jó jegyet kapsz és akkor mikor megkérdezik cs simán add nekik az ellenőrzőt és kész én ezt csináltam .
14/f
5/17 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat :)
2010. márc. 31. 18:45
6/17 anonim válasza:
Második vagyok. Én így szoktam elmondani: "Apu, tudom, hogy nem fogsz örülni neki, de kaptam egy egyest x tantárgyból. Viszont megígérem, hogy minél előbb kijavítom.". Nyugi, csak nem fogják leharapni a fejed. :)
7/17 anonim válasza:
csak állj eléjük, és mondd el, mert ha valami miatt mégsem sikerül kijavítanod, akkor csak rosszabb lesz! ha kell, kérd a segítségüket a tananyag megértéséhez :)
8/17 anonim válasza:
Mondd meg. Mondd, hogy sajnálod és igyekszel kijavítani.
9/17 anonim válasza:
én szimplán nem mondtam el
nem kell mindent az orrukra kötni
ha jó tanuló vagy akkor nem is fog beleszámítani az évvégi jegyedbe
legalábbis nekem nem számított sosem
10/17 anonim válasza:
Ez komoly?
Így : "Muter, kaptam egy 1est meg egy 2est!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!