Lányok, ti mondanátok nemet egy fiúnak - akivel amúgy minden okés - azért, mert alacsonyabb nálatok?
Engem zavar, ha a pasi alacsonyabb, mint a lány. Az exem pont akkora volt, mint én, így szinte sose vettem fel olyan cipőt, aminek egy kis sarka is van, mert zavart, hogy magasabb voltam nála. 2 hete szakított velem. Eldöntöttem, 5-10 cm-rel magasabb pasit keresek majd, tuti nem akkorát, mint én. Szeretnék sarkas cipőkben is mászkálni. :D
19L
Én 176 cm vagyok 13 évesen. (Igen, most jönnek majd azok akik mondják, hogy ennyi idősen még ne pasizzak :D)
Elég nagy problémám van ezzel, mert minden fiú aki bármikor is tetszett, minimum egy fejjel alacsonyabb mint én. Aki most tetszik, ő kb. 170 cm lehet, de nem tudom biztosra...
Két centin ne bukjatok el, ilyenkor gondolj arra, hogy én eddig csak olyan korombeli srácokkal találkoztam, akik alacsonyabbak nálam :DD
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!