Lányok, ti mondanátok nemet egy fiúnak - akivel amúgy minden okés - azért, mert alacsonyabb nálatok?
Nő vagyok, de fiatalon és idősebben is nemet mondtam. Számomra ez fontos, a saját kapcsolatomban zavarna.
Milyen magas vagy?
172 cm,szóval elég magas.
Ő kb 170,éppen alacsonyabb,amúgy nem hordok magassarkút meg ilyesmi szóval nem lenne annyira kínos...
Hülyeség ezen filózni? :D
2 centi az semmi. A baratnom 10 evig volt a baratjaval aki masfel fejjel volt alacsonyabb!!
Amugy meg ilyenert nem mondanek nemet.
Nem az a lenyeg. Mondom ezt 35 evesen egyedulallo anyakent.
jóóó,tudom hogy gáz ! :D
de pl a tenyere is kisebb az enyémnél :P :DDD
Ja, hogy te vagy a lány. Hát figyelj, te tudod, hogy ez mennyire zavar téged. Gáznak nem gáz egyébként. Ha nektek rendben van, akkor nincs gond. Rengeteg olyan párt ismerek, ahol a srác alacsonyabb és nagyon jól megvannak.
Engem zavarna.. Mivel én 170 vagyok, ezért nálam a minimum olyan 185-190 körül van. Tehát engem pl. az is zavar, ha hasonló magasak vagyunk. De ez én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!