Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi tegyek? (lent! )

Mi tegyek? (lent! )

Figyelt kérdés

15 éves leszek pár nap múlva,és szeretnék egy pc-t. de nem vmi hatalmas nagy karikát,csak egy pici kis pontot az orromba,de apukám nem engedi.régebben mindig azt mondta,hogy nem vagyok még 15! hát most annyi leszek,csak attól tartok,hogy most sem fogja megengedni.

mivel vegyem rá? úgyis kilehet venni,szal...

2010. márc. 30. 16:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
41%
hát, a helyedben megcsináltatnám, és csak utána szólnék neki, akkor már úgyse tud mit tenni. ha ez számít, nyugtasd meg, hogy olyan alkalmakra, amikor úgy érzed, nem való, majd kiveszed. persze szerintem ezt sem kéne, hiszen egy pici kő egyáltalán nem feltűnő.
2010. márc. 30. 16:36
 2/19 A kérdező kommentje:

jó,ezzel nem is lenne gond,csak nem kapok zsebpénzt! :S

és 5000 forintot meg csak úgy nem ad!

2010. márc. 30. 16:41
 3/19 anonim ***** válasza:
13%

Hidd el, majd megköszönöd nekik, hogy nem engedték! Kb 5-10 éve volt "divat" az orr pc. Tiszta gáz szerintem :S

15/L

2010. márc. 30. 16:45
 4/19 anonim ***** válasza:

Kérdd meg,hogy érvelje meg,mi az amiért ellene van.

Beszéljétek meg,hogy ez fontos neked,nem cigizel(remélem) mint a többiek,stb...ezt szeretnéd szülinapodra,hátha megért és megengedi,semmiképp ne sunnyogj a háta mögött,szerintem.

2010. márc. 30. 16:46
 5/19 anonim ***** válasza:
69%
a tizenötéves lány, aki szerint már nem divat, az nagyon nincs képben :))
2010. márc. 30. 16:50
 6/19 anonim ***** válasza:
5%

De, képben vagyok. :)

Képzeld, itt Budapesten minden 2. lánynak van orr pc-je. Nagyon unalmas. "Tömegcikk".

De lehet, hogy vidéki vagy, és hetente 1et látsz...

15/L

2010. márc. 30. 16:52
 7/19 A kérdező kommentje:

nem vagyok vidéki! -.-"

most vagyok ebben a korban,nem értem hogy o.társaimnak,akik még 14 évesek,és még nagyon messze vannak a 15-től,már nagyon régóta van nekik,engedik a szüleik,nekem meg nem!

2010. márc. 30. 16:54
 8/19 anonim ***** válasza:
7%

Azért akarsz, mert nekik is van?

Mert akkor nem adok 1-2 hónapot, és megunod. ;)

De ha nem, akkor mond meg szüleidnek, hogy fizeted a saját pénzedből (kérd el a szülinapra szánt pénzt, vagy ilyesmi), és abból csináltasd meg.

15/L

2010. márc. 30. 16:57
 9/19 A kérdező kommentje:

nem azért akarok,mert nekik is van!

hanme mert nekem is tetszik,és mikor,ha nem most? nem 70 évesen akarok bottal elcsoszogni a piercingeshez! xd

2010. márc. 30. 16:59
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Én egy éve voltam így a fülbevalóval.Nagyon szerettem volna,de apum nem akarta.Megkérdeztem miért,azt mondta,hogy minek,nővérednek is van (összesen) 4luk a fülébe mégis alig használ fülbevalót.Elmondtam neki szépen,hogy én nem vagyok a nővérem és hogy eddig is állandóan hortam fülbevalót ezután is fogom.Végül kérdezték,hogy mit szeretnék szülinapomra,én pedig azt mondtam,hogy nincs szükségem semmire,amit szeretnék annak meg apa nem örülne.Végül megkaptam,elvitt és lövettem egy lukat a fülembe.Most szeretnék még 2-őt lövetni:)

Szerintem ülj le velük beszélgetni nyugodtan.Mondd el,hogy neked nagyon tetszik az orr pc. és csak kis pöttyöt szeretnél,nem egy túl feltűnő darabot.Természetesen olyan alkalomkor kiveszed majd.Esetleg azt is elmondhatod nekik,hogy jelenleg nincs szükséged semmire,de ennek nagyon örülnél és vigyáznál rá.

Remélem sikerül meggyőzni apukádat!

majdnem 15/L

2010. márc. 30. 17:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!