Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi tegyek? (lent! )

Mi tegyek? (lent! )

Figyelt kérdés

15 éves leszek pár nap múlva,és szeretnék egy pc-t. de nem vmi hatalmas nagy karikát,csak egy pici kis pontot az orromba,de apukám nem engedi.régebben mindig azt mondta,hogy nem vagyok még 15! hát most annyi leszek,csak attól tartok,hogy most sem fogja megengedni.

mivel vegyem rá? úgyis kilehet venni,szal...

2010. márc. 30. 16:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
13%
Kérdező, utolsó kommented alapján nem csodálom, hogy nem engedik.. Elég éretlenek tűnsz. Utolsó mondatod szerint kötelező mindenkinek pc-t csináltatni. Szerintem maradj még gyerek, ne akarj egy pc-től felnőni.. Ahhoz agy is kell.
2010. márc. 30. 17:07
 12/19 anonim ***** válasza:
80%

Úgy bírom..xd

Minek kell az ember szavát kiforgatni?

Tisztámn leírta:

nem divatból akarja neki tetszik az orr pc.

hol írta,hogy mindenkinek kell??-.-'

Kész szánalom.

Szerintem a kérdező se ugy gondolja h ettől hű de nagylány lesz és már felnőtt nő és nem fogja élni az életét.

14 éves voltam mikor nagynehezen rávettem aput..:)

Most 15,5 vagyok és jéé még mindig megvan,még mindig tetszik és most jön a poén anyum is csináltatott egy kis köveset (pink) és nagyon szép..pedig ő nem 20 éves.

35..:)),aki tárgyalásra szokott járni,de tök elegáns is tud lenni,persze ha nagyon komoly a tárgyalás kiveszi..

Én még nem vettem ki csak ha cseréltem vagy valami.

Ünnepségre is ugyan-ugy elmegyek vele..szerintem tök szép.

ha nem ilyen igénytelenül nézz ki.

Ülj le vele és beszéljétek meg vagy kössetetek valami alku félét..meg,mond,hogy mindent megteszel érte meg hasonlók és bizonyítsd is hidd el menni fog.

Sok Sikert.

15/L

2010. márc. 30. 18:11
 13/19 anonim ***** válasza:
27%
Maga az orrpc tényleg nem egy nagyon feltűnő dolog, így ezért is nem értem minek akarod, ha tényleg csak egy kis pöttyről van szó. Ilyen korban amúgy én is minden baromságot akartam, minden héten volt valami új hóbortom, mára a többségének örülök, hogy nem teljesült. Mert szerintem ennek sincs semmi értelme. Nem ettől leszel több vagy különlegesebb, kb minden 3. emberen látok ilyet és a többség az a tipikus pics@. Kitalálom, nem, te nem vagy az. Rögtön gondoltam. Egyedi se leszel tőle. Semmi. Majd ha 18 elmúltál és lesz saját pénzed (mert ugyan lássuk már be, hogy amit szülinapodra kapsz, az ugyanúgy a szüleid pénze, hiába te költöd egyedül el, nem te dolgoztál meg érte) akkor majd abból csináltass magadnak, amit akarsz.
2010. márc. 30. 18:14
 14/19 anonim ***** válasza:
80%

Akkor mondhatnám azt is,hogy minden 2.emberen van gyűrű..

és nem feltünő az se ,de mégis szép.

Most meg már az a baj,hogy nem divatból-feltűnés miatt akarja??nem értelek titeket.

Vagy mondhatnám,hogy minden 2.embernek van fülbevalója.

soroljam még??

És ha valakinek orr pc.je van az már pics@??

Mily érdekes dolgokat hallok itt is.

Akkor a 35 éves anyám is egy rib@nc mert orr pc.je van??

Meg én is az vagyok??

Mégis megszokták dicsérni..és nem azért csináltattam..

Szerintem sokkal jobb a közérzeted ha egy olyan dologgal

mászkálsz az utcán is amit szeretsz.

Pl.gondolok itt egy nyakláncra,

az is,hogy feltudja dobdni a ruhát.

Nekem az orr pc. ballagásomkor a hajamat is feldobta

jobban kiemelte.Meg ha akar orr pc.t akkor ti fogjátok lebeszélni??:O.főleg ha a SAJÁT APJA nem tudja.

Ha meg megunja akkor fogja magát és kiveszi és kész!!

2010. márc. 30. 18:25
 15/19 anonim ***** válasza:
56%

kedves 15 L, aki Budapesti és szerinte nem divat.

én budapest belvárosában lakom, és nem tudom, hogy te milyen körökben vagy ismerős, de egyáltalán nincs minden második embernek piercingje - főként nem az orrában. valóban van néhányaknak, de viszonylag ritkán látni. azonban - most akkor már elmagyarázom - se ez, se ennek az ellenkezője nem jelenti azt, hogy divat, vagy nem. amúgy sem számít az, hogy ki szerint divat vagy nem, hogy sokan hordanak vagy nem. ha a kérdezőnek tetszik, akkor csináltasson. ha te csak és kizárólag olyan dolgokat hordasz, amit mások divatosnak és menőnek ítélnek, az meg a te dolgod, én ebbe se szólnék bele - veled ellentétben - bár nekem is megvan erről a véleményem. tartsd tiszteletben mások izlését, ha azt szeretnéd, hogy a tiedet is tiszteletben tartsák. te nem tettél így, de hogy lásd, milyen nagyvonalú vagyok, én most ezt megtettem veled. :)

és még egyszer: nincs minden második embernek piercingje.

a nagy számok alapján biztos, hogy nagyobb mintából tudok meríteni, hiszen kétszer annyi idős vagyok, mint te.

29/L

2010. márc. 30. 19:49
 16/19 anonim ***** válasza:

Remélem tisztában vagy azzal, h hogy fogsz kinézni 70 évesen egy lyukkal az orrodban.

Egyébként az orrban porcok vannak, nagyon nagy fájdalmakkal jár a lyukasztás.Azt ajánlom, várj 18 éves korodig, ha majd akkor is kell, hát csináltass, akkor már úgyis lesz pénzed is.

2010. márc. 31. 10:58
 17/19 anonim ***** válasza:

csak mondom,hogy 70 évesen nem fog látszodni

és akár 1 év múlva kiveheti,mivel a helye elfog tűni

ez nem olyan,mint a fültágitó.Szóval ha már 18 évesen nem fog neki tetszeni fogja magát és kiveszi..

2010. márc. 31. 13:24
 18/19 anonim ***** válasza:

aki ennyire nem ért hozzá, az miért tépi itt feleslegesen a szájá?:))

kedves utolsó, elárulom neked, hogy az orron ütött lyuk ékszer hiányában néhány nap vagy hét alatt összenő.

valamint azt is, hogy porc csak a orrcsont szélénél, és a két orrlyuk között van, az orrcimpa természetesen teljesen porc- és csontmentes. :)))

porcba természetesen nem jó lyukat ütni, bár van, aki a fülcimpájának a porcos részébe is tesz fülbevalót, de őt se haltak bele még egyszer sem.

2010. márc. 31. 13:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a fülbevalón kívül minden pc undorító. Ráadásul csak a legutolsó büdös parasztok csináltatnak. De ha valaki hátrányból akar indulni, valahányszor megismerkedik valakivel, hát hajrá!
2010. szept. 15. 19:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!