Aláhamísitotta a nevemet, milyen büntetést kapjon?
13/l hetedikesről van szó!
Kapott egy beírást angolból,hogy nem tanul rendessen és nem készül fel ,órákon nem aktív.
Ezt írta alá,kitépte a lapot az ellenőrzőjéből és a tolltartóba találtam meg ma reggel....februári dátummal...meg az "ő" aláírássával!!
A nyaklevest megérdemli??
Pfu annak idején én is hányszor aláírtam. Most 36 vagyok és anyukám talált valahol a padláson egy régi ellenőrzőt, ki is szúrt benne egy igazolást az én aláírásommal. Csak mosolygott! De ha akkor látta volna meg asszem nem teszem zsebre amit kapok.
És talán éppen ezért én másképp nevelem a gyermekem. Soha nem titkolja el ha valami nem stimmel. Tudja, hogy nem fog dicséretet kapni mégis megmutatja, elmondja.
Szerintem nem érdemes megütni. Inkább meg kellene beszélni, hogy mi történik angolon, miért nem érdekli. (esetleg egy korrepetáló tanár sem ártana)
Valamint azt is meg kéne beszélni, hogy miért nem őszinte?! Mitől fél? És miért?
Egy kis bünti belefér (szobafogság, tv megvonás stb...) a hamisítást felnőtt korban is büntetik.
Én is azon töröm a fejjem reggel óta ..miért nem mondta el...félek,más is van még...amit titkol.Három lányom van és észrevettem,hogy nála valami megváltozott félév óta!Sokat beszélgetek a gyermekeimmel,párom külföldön van kettő helyett kell helytállnom.Őt többszőr kaptam már hazugságon az elmút időszakokban,rákérdeztem miért csinálja azt mondta nem tudja!TUDJÁK mind a hárman nekem bármit elmondhatnak...ma reggel azt válaszolta mikor megkérdeztem miért tetted ...aztmondta aznap rossz hangulatom volt és nem akart megbántani(egyem a szívét)
Az a helyzet,hogy mielőtt ez történt megmondtam neki a következő ilyen esetnél kap egy "nyaklevest"!!Szóval értitek...sose kellett még egyikre sem kezet emelnem...a nővérével sem beszélte meg a dolgot!
Tartok tőle valami nagyon bántja de ma hazajön kiszedem belőle,elviszem (csak kettesben)fagyizni!!!
Ksözönöm szépen a hozzászólásokat!
JA lehet csinálok csirkenyakból levest....értitek...?.)Azért a tekintélyem magmaradjon...mert szeretem betartani és BETARTATNI az ígéreteket!!
Tetszett az utolsó hozzászólás:)Is:)Lehet szobafogság...bár azt imád ..olvasni...a szobájában:)
Én mindent elmondok anyunak.
De apunak ha nem mondok el valamit az azért van,mert félek.Félek,hogy baj lesz.
Bár mostmár mindent elmondok mert mi lesz?Megver?
Na bum.túlélem ha meg nem akkor ezvan.Bőgük majd egy hétig meg durcizok (-.-) utána meg folytatodik az életem és 1-2hónapig csak 5.öst hozok haza.
Nagyon hullámos az életem ugymond,mivel soskzor vissza gondolva,hogy milyen idióta kis idegesitő lány vagyok.
akor észhez térek,de akkor abban a helyzetben máshogy látom a dolgokat..ez a kamasz kor.:))
Szerintem is inkább beszéld meg vele egy fagyi melett..
én legalábbis örülnék ha elmennék fagyizni és akor
ORDITÁS nélkül meghallgatna anyu és MEGÉRTENE (!!!!!).
Sok Sikert.13/L
(bocsánat,hogy tegeztelek :)
Köszönöm szépen a hozzászólásokat!!
Igen az volt,hogy ma mikor hazajött az iskolából....elemntünk a PLÁZÁBA fagyizni..elemsélte,hogy nagyon nehezek ezek az anyagok amiket vesznek és TUDJA ő,hogy magának tanul...de egyszerűen akármennyit tanul a jegyein nem látszik meg.Mindig kell az az "1"pont a jobb jegyhez!!És még ő mondta vállalja a büntetést!!Azt találtam ki,hogy 2 hétig nem INTERNETEZHET + neki kell a a fürdőt takarítania 1 hónapig(azt nem nagyon szereti:)azért gondoltam erre!:):D
Annyira látszott rajta,hogy megkönnyebült...végigcsacsogtuk az utat hazáig!:)
Köszönöm szépen a válaszokat!!:)Utolsó hozzászolónak üzenem nagyon szép amit írtál...igazán tetszett!És nem baj ha tegezel!:)
Minden jót!
Ezt tök jól megoldottátok!
A tanulásban lehet mégis ráférne egy korrepetáló tanár, mert ha valamit nem ért és átsiklik felette akkor onnantól hiába tanul.
Üdv 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!