Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek ez most miert baj?

Szerintetek ez most miert baj?

Figyelt kérdés
Az osztálytársaim kiakadtak amiért megyek a Balaton Soundra. Nem értem ebben mi a probléma, nem kérkedtem vele, ők kérdezték mi a tervem nyárra, csak szimplán válaszoltam, hogy nyelvvizsga és Sound, esetleg B.My lake. Erre: "jéézusoom..." Mindegy igazabol, ettöl en meg el fogok menni es nagyon jol fogom erezni magam, csak ezt nem igazan ertettem.
2016. febr. 8. 12:57
 1/8 anonim ***** válasza:
64%

hát ez attól is függ hány éves vagy...amúgy nem tudom én sem mi a baj vele, én Szigettel kezdtem kb. 15 évesen, ráadásul belógtam.

Soundra mondjuk nem járok mert közben felnőttem. Kérdezd meg tőlük mi a baj vele...gondolom az hogy az inkább duc duc zene nekik meg az nem jön be??

2016. febr. 8. 13:05
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
A Soundon nem csak DJ-s cuccok vannak. Pár éve volt Pet Shop Boys is. Szerintem csak irigyek.
2016. febr. 8. 16:05
 3/8 anonim ***** válasza:
90%
nem mindegy ugye hogy 14 vagy 17 éves vagy...
2016. febr. 8. 17:15
 4/8 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok. Ez az irigyseg meg sem fordult a fejemben de lehet ez lesz a "valasz" a kerdesemre. :(
2016. febr. 8. 18:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem kell az irigyekkel foglalkozni, érezd jól magad. :)
2016. febr. 8. 20:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, kedves tőled! :)
2016. febr. 8. 20:11
 7/8 anonim válasza:
Azért baj, mert nagyon ratyi a balaton sound.
2016. febr. 13. 04:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem értem mi a baj a Sounddal?!! Én is megyek és nem ciki. A szüleim úgy engedtek el, ha leteszem a cigit. Nem ígértem meg. ;)

9F

2016. febr. 22. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!