Kamaszok, főleg lányok! To szoktatok otthon házimunkát végezni?
Tökre bírom ezeket a lepontozásokat. (Most engem is lefognak, de nem baj, legalább látni fogom, hogy mekkora az értelmiség aránya ezen az oldalon.)
Amúgy miért írtad a kérdésbe, hogy "főleg lányok"? Pff... 😒
A kérdésre válaszolva: a testvéremmel együtt nekünk volt a feladatunk a porszívózás, fűnyírás, és az emeleti szobák kitakarítása. Természetesen fele-fele, ugyanakkora arányban elosztva, nem nem alapján.
20/F
Bocs, de miaz, hogy ,,foleg lanyok"??? Marmint egy normalis haztartasban MINDENKI egyenloen kap feladatokat. Meg nem kell igy sztereotipiazgatni, hogy anya foz es takarit apa meg este hazaer a munkabol. Nalunk pl apa jobban foz mert regen foszakacs volt. Anya&en takaritunk de apa is szokott ha egyedul hagyjuk par napra. Nagymama a nagybatyamat ugy nevelte, hogy sajat magat eltartja, mos, takarit, nala igenyesebb (higeniailag) ferfival meg nem talalkoztam. Ugyhogy sztem fogalmazd at a kerdest.
Egyebkent igen, mindig megcsinalom amit kernek (sepregetes felmosas teregetes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!