Kamaszok! Milyen házimunkát kell otthon végeznetek?
Bocsi, én sem vagyok már kamasz, de annak idején nálunk nem volt semmi kötelező munka a gyerekeknek, kivéve persze a saját szobánk és saját dolgaink rendben tartása.
Ha valamiért otthon voltam, ráértem, szünet miatt pl, akkor én azért megcsináltam, amit tudtam, hogy anyukámnak már ne kelljen. Porszívózás, felmosás pénteken.
És alapból, minden nap, ha korábban értem haza, mint ők, akkor elmosogattam, ha volt mit.
Én most vagyok 16 éves,mi sose beszéltünk ilyenekről hogy kötelező meg figyelmeztetés.Én alapból szeretem a rendet ezért a szobámat és a fürdőszobámat én takarítom.
Ha éppen úgy adódik kedvem,és ráérek akkor főzök néha ebédet,vagy ha sütögetős partyt szervezek a kertembe akkor azt is rendbe teszem.
Szerintem aki magától nem tesz rendet azzal kár is foglalkozni,ugyis olyan marad egész életére.
16/F
nekem ha jön a barátnőm előtte rendet rakok a szobámban,meg néha kitakarítom a fürdőszobát,leviszem a szemetet.ennyi.
16/F
Nem kell semmilyen házimunkát csinálnom,a szobámat sem tartom rendben de már feladták.Egy időben mindig mondták hogy rakjak rendet -minden nap.Aztán mindig mondtam hogy jó majd hétvégén,és ellett felejtve,mostanra meg már feladták.
16/L
nekem is a szobámat kell rendbe rakni
meg amit anyukám vagy a mamám ad feladatot azt el kell végeznem, de ez nem napi rendszerességgel van
van, hogy csak havonta, viszont nyáron többet kell egy picivel
kiteregetni a ruhát, mosogatni, felmosni vagy felporszívózni..meg mivel faluban élek van, hogy egy kis kerti munkát kell csinálni
15/L
A szobámat rendszeresen én tartom rendben, takarítom. Ez alatt porszívózást, portörlést, felmosást értem + a fiókjaimban és a ruháim között rendet rakok, amikor szükséges.
A szárítóról el szoktam pakolni időnként, van amikor mosogatok is. Gyakorlatilag a wc pucoláson kívül bármit megcsinálok, de a szobám rendben tartásán kívül ezek nem olyan rendszeresek!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!