Középiskolások, Hány iskolát jelöltetek meg? Hanyadik helyre vettek fel?
Figyelt kérdés
Általánosban milyen tanulók voltatok? Most hanyas tanulók vagytok?
Csak kíváncsiságból kérdezem. Én most vagyok 8.-os és 4 iskolát jelöltem meg. Jelenleg 3,98 az átlagom de még kapunk a héten jegyet.
2016. jan. 19. 16:56
11/14 A kérdező kommentje:
Végül csak 3 sulit jelöltem meg. Remélem valamelyikbe felvesznek mert mindegyik erős iskola és nem jelöltem meg gyengébbet (of. mondta hogy érdemes). Ha jól számoltam meg lesz a 4-es átlagom. Ma zárják a jegyeket és hétfőn lesz osztályozó értekezlet.
2016. jan. 22. 15:55
12/14 anonim válasza:
Nem rosszból, de 3.98-as átlaggal tényleg meg kellett volna jelölni egy gyengébb iskolát is.
13/14 A kérdező kommentje:
A jegyek mellé ott van a központi, 2 helyen szóbeli elbeszélgetés, 1 helyen még angol szóbeli és fizikai alkalmassági is kell, tehát még azok is számítanak. De azt mondta az osztályfőnök a 3.helyre tuti felvesznek. Az 1.helyre megjelölt suliba legalább 3-as tanulókat várnak, én meg 4-es vagyok szóval bőven meg van
:)
2016. jan. 22. 18:13
14/14 anonim válasza:
"Az 1.helyre megjelölt suliba legalább 3-as tanulókat várnak"
Bocsi, akkor ezek szerint nálunk az erős suli nem ugyanazt jelenti. Ez esetben megértem, hogy nem írtál be még egy negyedik sulit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!