Középiskolások, Hány iskolát jelöltetek meg? Hanyadik helyre vettek fel?
Általánosban milyen tanulók voltatok? Most hanyas tanulók vagytok?
Csak kíváncsiságból kérdezem. Én most vagyok 8.-os és 4 iskolát jelöltem meg. Jelenleg 3,98 az átlagom de még kapunk a héten jegyet.
3-at jelöltem meg.Az elsőre felvettek.1-2 tantárgyból voltam négyes,a többiből ötös,most is.
17/L
Lányom 4,8-as átlaggal, elrontott (69 pontos) felvételivel 3 iskola 6 tagozatát jelölte be.
A legutolsóra vették fel.
Jelenlegi átlaga 4,5.
2 iskola 5 szakát jelöltem meg. Az első helyre vettek fel második legjobbként.
5,00 volt az átlagom általánosban, jelenleg is ennyi. 12.-es vagyok.
3 iskolát jelöltem meg. A másodikra. De egyáltalán nem bántam ,mert mire kijött a jegyzék addigra már nem is akartam az első helyre menni. Az összes ember közül akit felvettek az évfolyamunkra 78. voltam. Általánosban 4-es 5-ös tanuló voltam. Most is bár ,hogy őszinte legyek van néhány tantárgy ami pocsékul megy ( kémia , fizika) de nem igazán izgat amíg nem bukok ill. nem vagyok kettes(nem érettségizem belőlük).
15L Tizedik osztály
4-et jelöltem meg anno, 4.8-as átlaggal és 93 pontos felvételivel felvettek az elsőbe, azt hiszem, harmadikként, de nem vagyok benne biztos.
19/L
1 iskolát jelöltem meg, és azon belül 2 tagozatot.
Az elsőre egyből felvettek. 59 pontot vittem a 60-ból, és 43 magyart és 31 matekot írtam. (2 évvel ezelőtt felvételiztem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!