Középiskolások! (14-18) Mennyi spórolt pénzetek van?
Honnan van?
Ha fixen kaptok,akkor mire költötök egy hónapban?
Ez egy anonim oldal!:)
Utolsó válaszoló vagyok!
Ja,és osztalypénzre ,és egyéb olyan dolgokra költöm,amivel a szüleimet tudom segíteni.16/l
60-80 ezer között, nem számolgattam már régen. Zsebpénzt nem kapok, nagy része abból a pénzből van félretéve, amit pl bulizásra vagy kajára kapok, és nem költöm el.
18L
2. válaszolóhoz hasonlóan én is egy erős gimibe jártam, ahol nagyon gazdag szülők gyerekei voltak. gondolok olyanra,hogy amikor a megyeszékhely polgármesterének a fiával meg akármilyen orvosok gyerekeivel voltam együtt, akkor kicsit kellemetlen volt, hogy nekem nem volt olyan jó telefonom,tabletem vagy akármilyen kütyüm mint nekik.ruháim is kevés volt és az is olcsó kategória.. ha kajálni hívtak se mindig tudtam menni velük, mert egy ilyen délután röpködtek az ezeresek , nem engedhettem meg magamnak.
azóta már egyetemre járok és többet tudok dolgozni,főleg nyáron,meg hétvégén amikor nem találkozunk a párommal. így már jobban érzem magam, és büszke is vagyok magamra, amikor ránézek pl a ruhámra vagy telefonomra és tudom,hogy én kerestem meg a rávalót. míg volt osztálytársaimnak már gimiben saját luxus kocsijuk is volt stb.. ilyennel nem vehetném fel a versenyt most sem, de legalább értékelem amim van.
egyébként most 10 ezrem van,de hamarosan jön a számlámra a pénz a diákmelós,augusztusi.:)
19l
10 ezret kapok havonta, 1 éve van bankszámlám, arra utalják a szüleim. Ezen kívül 4700-at bérletre, 5500-at a menzára. Most épp 45 ezrem van spórolt pénz, ebből októberre marad 40 ezer, nem tudom még hogy milyen nagyobb dologra költsem majd. (Számítástechnikai beállítottságú vagyok, de most nem akarok új videokártyát venni megint (1 éve vettem R9 270-et))
17/f
Nekem 280 ezer forintom van, évek óta gyűjtöm, a ballagási pénzem is benne van, minden szülinap, karácsony, névnap stb. Erasmusosra szeretnék menni egyetem alatt és sejtem, hogy nem fedez az az ösztöndíj mindent, de ez nagy álmom, ezért gyűjtünk itthon , hogy biztos ne az anyagiakkal legyen baj, ha lesz lehetőségem kimenni.
19 éves vagyok amúgy.
40,000 ft-om van jelenleg, és egy új telefonra gyűjtök. A jelenlegi "okostelefonom" 4 éves, és megérett már a cserére. Havonta 5000 Ft-ot kapok, amit én osztok be. A kaja+ruha ezen felül van. Ha van kedvem, akkor elkölthetem a büfében is ezt az 5000ft-ot, vagy vehetek magamnak amit akarok.
De én sose szoktam. Megkapom, belerakom ebbe a faládikába, itthon és kész.
820 ezer
szülinapi, névnapi pénz, stb..
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!