Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megengednétek a 15 éves...

Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak hogy elmenjen dolgozni?

Figyelt kérdés

Már 15 éves kortól lehet dolgozni szünidőben, szülői beleegyezéssel. Osztálytársam is már dolgozik és gondolkoztam rajta már én is mivel kereshetnék egy kis pénzt (most telefonra gyűjtök). Még egy kicsit messze van a tavaszi szünet meg a nyári szünet de sokszor előre tervezek. Anya azt mondta belegyezik hogy dolgozzak, bár ő úgy tudta 16 éves kortól lehet, szóval szerintem megengedi.

Szülők, megengednétek? Ha igen, miért? Ha nem, miért?

2016. jan. 13. 17:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
En megengednem neki az eletre tanitja majd es ha szeretne akkor persze jelenleg egy egyeves meg egy 2 eves fiam van nem vagyok ebben meg tapasztalt de mindenkepp azt mondanam neki ha jell penz akkor kap inkabb csak elvezze a stunidot es a kamaszkort
2020. dec. 28. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!