Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha én 11-12 évesen még meséket...

Ha én 11-12 évesen még meséket, rajzfilmeket néztem, lemaradásban voltam a többi annyi időshöz képest?

Figyelt kérdés

Akkor még nem nagyon érdekeltek a sorozatok, filmek, zenéket se nagyon hallgattam, inkább csak néztem a rajzfilmeket szabadidőmben. 13 éves korom környékén untam rájuk és hagytam abba őket.

Viszont így 20 évesen visszagondolva erre, az jutott eszembe hogy nem gáz-e ez egy kicsit, hogy 12 évesen még meséket néztem. Mert ahogy elnézem a mostani 11-12 éveseket, nem mondható el róluk hogy túl sok rajzfilmet néznének, inkább eljárnak sportolni, játszanak a gépen, barátokkal bandáznak az utcán és ilyesmi. Meg vannak akiknek már 8-9 évesen is van jobb dolguk a rajzfilmeknél. Szóval gáz az, hogy én annyi idősen még szinte csak rajzfilmeket néztem és interneten is főleg rajzfilmekkel kapcsolatos dolgokat nézegettem?

2016. jan. 10. 14:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
52%

Én a mai napig nézek rajzfilmeket.

23 éves vagyok.

2016. jan. 12. 21:09
 12/15 klopusz ***** válasza:
52%

Rendszeresen nézek rajz- és animációs filmeket és nem azért, mert a gyerekeim akarják. Illetve olyan is van, csakhogy ők 12 és 18 év közöttiek.

Még most is előszedjük néha a "békebeli" rajzfilmeket, mint a Mézga család, a Vizipók, a Mikrobi vagy a Varázslatos Iskolabusz.

Ja, 47 éves leszek nemsokára :)

2016. jan. 13. 12:03
 13/15 anonim ***** válasza:
52%

Én 12-13 éves koromig még barbie-ztam barátnőimmel :D és normális lettem...szerintem nem baj az ha valakinek van gyerekszobája. Nem kell olyan hamar felnőni...

20/L

2016. jan. 14. 18:10
 14/15 anonim válasza:
52%
Én 25 éves vagyok, férfi, de ha szeretnék egy jót mosolyogni, belefér egy Tom és Jerry.:)
2016. jan. 14. 19:04
 15/15 GJLarsFan válasza:
Én most leszek 16, de a kedvenc sorozataim mind rajzfilmsorozatok, egyszerűen szórakoztató nézni ezeket...
aug. 11. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!