Ha én 11-12 évesen még meséket, rajzfilmeket néztem, lemaradásban voltam a többi annyi időshöz képest?
Akkor még nem nagyon érdekeltek a sorozatok, filmek, zenéket se nagyon hallgattam, inkább csak néztem a rajzfilmeket szabadidőmben. 13 éves korom környékén untam rájuk és hagytam abba őket.
Viszont így 20 évesen visszagondolva erre, az jutott eszembe hogy nem gáz-e ez egy kicsit, hogy 12 évesen még meséket néztem. Mert ahogy elnézem a mostani 11-12 éveseket, nem mondható el róluk hogy túl sok rajzfilmet néznének, inkább eljárnak sportolni, játszanak a gépen, barátokkal bandáznak az utcán és ilyesmi. Meg vannak akiknek már 8-9 évesen is van jobb dolguk a rajzfilmeknél. Szóval gáz az, hogy én annyi idősen még szinte csak rajzfilmeket néztem és interneten is főleg rajzfilmekkel kapcsolatos dolgokat nézegettem?
Szerintem nem. Én egy évvel vagyok fiatalabb nálad, de még rémlik, hogy 11-12 évesen még én is bőven nézegettem a rajzfilmeket, és éjjelente a Minimax mellett aludtam el. :D
Nekem van olyan barátnőm, aki még most is szívesen nézi a gagyibb rajzfilmeket is, pedig egyébként teljesen rendben van ő is, minden más tekintetben olyan, mint egy átlag 19 éves. Olyan ismerősöm meg kb. nincs is, aki semmilyen rajzfilmet nem néz manapság, sőt, még én vagyok az, aki kitűnik ebből a szempontból, mert fogalmam sincs, hogy pl. a Gru vagy az Agymanók miről szól.
én mondjuk nem voltam nagy tv-nézős soha, bár én még abban a rendszerben nőttem fel ahol egy nap max 2 mesét adtak a tv macival, és hétfőn nem is volt adás :D
de én is sokáig szerettem nézni a meséket, pl. gimnáziumból a hét egyik napján azért jöttem egyenesen haza mert ment a Louie élete :) meg a Sharon naplóját is nagyon szerettem, pedig 15-16 éves voltam akkor :D
de mai napig szeretünk esténként egész estés mesét nézni a gyerekkel :)
Nem hiszem, hogy lemaradás lenne, akkor még az volt a normális. én 11 évesen még olyan gyerek voltam....jajj, de rég volt...
33 éves vagyok, párom 34, esténként szoktunk Tom és Jerry-t és Oggy-t nézni.
Sőt, és még ma is szívesen megnézem a Macskafogót is, ha eszembe jut. Szigorúan csak az első részt, mert a 2. csapnivaló. Miért ne, ha kikapcsol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!