Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ha én 11-12 évesen még meséket...

Ha én 11-12 évesen még meséket, rajzfilmeket néztem, lemaradásban voltam a többi annyi időshöz képest?

Figyelt kérdés

Akkor még nem nagyon érdekeltek a sorozatok, filmek, zenéket se nagyon hallgattam, inkább csak néztem a rajzfilmeket szabadidőmben. 13 éves korom környékén untam rájuk és hagytam abba őket.

Viszont így 20 évesen visszagondolva erre, az jutott eszembe hogy nem gáz-e ez egy kicsit, hogy 12 évesen még meséket néztem. Mert ahogy elnézem a mostani 11-12 éveseket, nem mondható el róluk hogy túl sok rajzfilmet néznének, inkább eljárnak sportolni, játszanak a gépen, barátokkal bandáznak az utcán és ilyesmi. Meg vannak akiknek már 8-9 évesen is van jobb dolguk a rajzfilmeknél. Szóval gáz az, hogy én annyi idősen még szinte csak rajzfilmeket néztem és interneten is főleg rajzfilmekkel kapcsolatos dolgokat nézegettem?

2016. jan. 10. 14:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
18%
Amikor te voltál 11-12 voltál akkor ez még normális volt. A mai ilyen korú gyerekeknél ez már nagyon cikinek számít.
2016. jan. 10. 15:02
 2/15 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem nem. Én egy évvel vagyok fiatalabb nálad, de még rémlik, hogy 11-12 évesen még én is bőven nézegettem a rajzfilmeket, és éjjelente a Minimax mellett aludtam el. :D

Nekem van olyan barátnőm, aki még most is szívesen nézi a gagyibb rajzfilmeket is, pedig egyébként teljesen rendben van ő is, minden más tekintetben olyan, mint egy átlag 19 éves. Olyan ismerősöm meg kb. nincs is, aki semmilyen rajzfilmet nem néz manapság, sőt, még én vagyok az, aki kitűnik ebből a szempontból, mert fogalmam sincs, hogy pl. a Gru vagy az Agymanók miről szól.

2016. jan. 10. 15:18
 3/15 anonim ***** válasza:
68%
Hogy én akkor mekkora "gáz" lehetek, hogy még most 31 évesen is rendszeresen nézek mesét, pedig még a kislányom is csak 4 hónapos, így rá sem foghatom... mindjárt el is ásom magam...
2016. jan. 10. 15:19
 4/15 anonim ***** válasza:
78%
38 eves vagyok es nezem ha van idom ;)
2016. jan. 10. 15:20
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

én mondjuk nem voltam nagy tv-nézős soha, bár én még abban a rendszerben nőttem fel ahol egy nap max 2 mesét adtak a tv macival, és hétfőn nem is volt adás :D

de én is sokáig szerettem nézni a meséket, pl. gimnáziumból a hét egyik napján azért jöttem egyenesen haza mert ment a Louie élete :) meg a Sharon naplóját is nagyon szerettem, pedig 15-16 éves voltam akkor :D

de mai napig szeretünk esténként egész estés mesét nézni a gyerekkel :)

2016. jan. 10. 15:21
 6/15 anonim ***** válasza:
35%
a párom még mindig néz 1-2 mesét mert szereti :D szerintem nincs benne semmi, mindenki magánügye. feltéve ha nem ragadt meg a 10 éves szinten
2016. jan. 10. 16:36
 7/15 anonim ***** válasza:
45%

Nem hiszem, hogy lemaradás lenne, akkor még az volt a normális. én 11 évesen még olyan gyerek voltam....jajj, de rég volt...

33 éves vagyok, párom 34, esténként szoktunk Tom és Jerry-t és Oggy-t nézni.

Sőt, és még ma is szívesen megnézem a Macskafogót is, ha eszembe jut. Szigorúan csak az első részt, mert a 2. csapnivaló. Miért ne, ha kikapcsol?

2016. jan. 10. 19:03
 8/15 anonim ***** válasza:
56%
21 vagyok és a párommal lefekvés előtt Avatar-t nézünk, vagy Gumball csodálatos világát, vagy My Little Ponyt. Ja, és fiú vagyok. :D
2016. jan. 10. 20:05
 9/15 anonim ***** válasza:
56%
Én nem érzem magam gáznak, pedig 21 vagyok és a tíz kedvenc filmemből 7 rajzfilm/animációs film. Sokkal jobbak, mint bármelyik akciófilm vagy horror. Szerintem az a gáz, ha ez gáznak számít. :)
2016. jan. 10. 20:48
 10/15 anonim ***** válasza:
52%
Én vérgáz vagyok,nézek rajzfilmet,filmet,zenéthalgatok,babázok ja és 13 vagyokk
2016. jan. 11. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!