Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lányok, netek ki veszi a...

Lányok, netek ki veszi a tampont/betétet?

Figyelt kérdés
Szeretem magamnak megvenni, de így meg nem ad rá pénzt. Ha meg ő venné, akkor olyat hoz, amit nem szeretek és azt hiszi 1 doboz 2-3 hónapra elég.
2016. jan. 3. 13:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
43%
#9-es. 30 éve vagy régebben még nembvolt divat 40 éves korig várni a gyerekszüléssel, így a kamaszlányok anyukái még javában menstruáltak. Sőt, volt akinek már unokája volt, mire eljezdett klimaxolni.
2016. jan. 3. 18:19
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

#11-es. Manapság már elég gyakran nem így van. Másrészt meg nem feltétlenül volt úgy, hogy az anya későn szült, simán lehetnek idősebb gyerekei is. Nálunk pl anyum 20 évesen szülte a nővéremet, engem meg 39 évesen. Érthető, hogy mostanra már rég nem menstruál.

Egyébként nálunk többnyire én veszem. Anyum nem szereti hogy tampont használok, és ha vesz is akkor is minit. Nekem az nem jó, mert borzasztó hamar át tudok abban ázni...

2016. jan. 3. 18:27
 13/20 anonim ***** válasza:

Rendben 11-es, tudom, hogy anno ez így volt, de ez most hogy jön ide? Manapság már nem így van, így igenis teljesen normális az is, ha egy kamaszlány anyukája nem menstruál már, mint ahogy az is, ha még menstruál.

Másrészt anyukám még korántsem volt 40, mikor engem szült, nem is tudom honnan szedted ezt, csak annyit írtam, hogy 50 feletti.

2016. jan. 3. 19:04
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Apám hozza. Anyámnak és a másik két lánytesómnak is :)
2016. jan. 3. 20:38
 15/20 anonim ***** válasza:
Vagy én, vagy anyám. Magamnak általában én, magának meg Ő.
2016. jan. 4. 10:16
 16/20 A kérdező kommentje:

Egyébként attól, mert nem menstruál már, még a gyerekének kell. Ezt is felvállalták, amikor gyereket szültek a nők.

Apa a nőies dolgokkal úgy van, mintha nem létezne. Az nagyon jó, ha valakinek megveszi ezeket.

2016. jan. 5. 17:58
 17/20 anonim ***** válasza:
Anya veszi,es tudja milyen kell.
2016. jan. 5. 18:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Ugyanazt a fajtát használom mint anya és mivel a munkahelyétől egy köpésre van a Dm így ő szokta, ha fogyóban van meg szólok, de nem akarja hogy ilyenre költsem a szebpénzem mert az alapszükséglet, ennyi erővel a kaját is abból vehetném csak akkor az meg nem zsebpénz.
2016. jan. 7. 12:08
 19/20 A kérdező kommentje:

Úgynéztem a válaszokból, hogy az idősebb anyukák, azok akik nehezebben viselik a tampon témát.

Az én anyukám a betétet se vette meg nekem, mikor még azt használtam.

Én se szívesen költöm rá a zsebpénzemet, de ezen nem lehet spórolni. Apától egyszer kértem rá pénzt, úgy tett mintha, nem venne észre.

2016. jan. 7. 17:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Én magamnak,vagy anyu.. Anyukámon kívül nem nagyon bízom másra az ilyet mert én tampont használok és ha megkérek valakit hogy hozzon mert éppen nem érek rá akkor biztos rosszat hoz:D
2016. jan. 12. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!