Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek mennyire gáz, ha...

Szerintetek mennyire gáz, ha hazudok ebben? 18/L

Figyelt kérdés
a szüleim nem engednének el házibuliba szilveszterkor, ezért azt hazudom, hogy egy szórakozóhelyre megyünk
2015. dec. 30. 09:26
 1/6 anonim ***** válasza:
55%

Miert nem engednek el? Ha az indok inkabb kifogas, nem olyan veszes szerintem.

Az en szuleim nagyon szigoruak, de engem meg oda se engednek el...szerintem szilveszterkor normalis dolog lenne.

2015. dec. 30. 09:39
 2/6 anonim ***** válasza:

AZért gáz mert így a szüleid nem fogják tudni hogy hol vagy ha esetleg valami történik.

Egyébként mért nem akarják hogy házibuliba menj? AZért mert ott akár "szobára" lehet menni? Mást nem nagyon tudok elképzelni,de ez is elég hülye indok ha valaki tudja hogy megbízható a lánya.

2015. dec. 30. 10:26
 3/6 anonim ***** válasza:
62%
Én szívesebben engedném a lányom házibuliba, mint szórakozóhelyre. Miért vagy ennyire biztos benne, hogy 18 évesen nem engednének el? Ja, semmiképp se hazudj, ha nem akarnak engedni, kérdezd meg mi az oka? Milyen feltételekkel engednének el.
2015. dec. 30. 13:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Inkább ne feszegesd a témát. Nem érdemes civakodással zárni a régi és kezdeni az új évet.
2015. dec. 30. 13:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez igazán nem nagy dolog, nem tudom mit rágódsz ezen.
2015. dec. 30. 14:33
 6/6 anonim ***** válasza:
18 éves vagy, nem kell az engedélyük ahhoz hogy elmenj bulizni.
2015. dec. 30. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!