Mit csináljak h gimibe népszerű legyek?
Az elsőnek igaza van, először a helyesírást tanuld meg:
egy példa csak: higgyék és nem higyjék.
Minek akarsz népszerű lenni?
Egyik barátnőm, akit gimi után ismertem meg, nagyszájú, népszerű csaj volt a gimiben, később pont emiatt hitte róla mindenki, hogy milyen nagy k*va, pedig nem volt az, csak egyszerűen nagy volt a szája. Sokszor nekem panaszkodott, sírt, és sokszor sajnáltam, mert nem azt érdemelte volna, amit kapott sok mindenkitől.
Többet ér, ha csendesebb vagy, és tanulsz, minthogy mindenki rólad csámcsogjon.
Nem utolsó sorban a tanárok is azokat pécézik ki maguknak, és többet is szívatják, akik az u.n. népszerű diákok közé tartoznak.
Sztem az eddigi válaszolók ilyen 30-40 körüliek lehetnek.
Az már jó ha népszerű szeretnél lenni és változtatnál az eddigi életmódodon.
A legfontosabbak véleményem szerint:
-Érthetően,lassan,nyugodtan beszélj mert ez nyugalmat sugároz.
-Bókolj!Ez jó mert előbb-utóbb téged és bókok hada vesz majd körül.
-Mutass érdeklődést ha valakivel beszélsz, nézz a szemébe és kommentáld.Ebből észreveszi h figyeltél.
-Öltözz divatosan.Ez is fontos h megnézzenek.
-Jelenj Meg!Akárki hív valahova tarts vele és így még több ismerősöd lesz.
-Segíts másoknak és más is segíteni fog neked.
-Minden helyzetben legyél optimista.Az ilyen emberekhez vonzódnak mert ők még a legrosszabb helyzetben is látják a kiutat.
-Legyél ápolt.A zsíros haj és a koszos köröm kerülendő.
-Ha hibáztál valamiben ismerd el.Ez bölcsességet jelent ami másoknak nagyon tetszik.
-Kezeld jól a konfliktusokat.Nem jó ha egyik nap még ölelgetsz valakit a másik nap meg kibeszéled mindenkinek.
Háát most hirtelen ennyi jutott eszembe.Ezeket próbáld betartani és minden rendben lesz a suliban..:)
17(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!