Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek mi juttathatta el...

Szerintetek mi juttathatta el egy 18 éves lányt ide?

Figyelt kérdés

pszichológiára jár, idáig ez érdekelte mindennél jobban, van egy barátja akivel 1,5 éve nagyon szeretik egymást.

de most hirtelen azt mondta, hogy nem érdekli semmi, az egyetemen csak végig akar bukdácsolni, és csak bulizni akar meg szexelni ( az se érdekli ha a barátja elhagyja, akkor más fiúkkal lesz)

2015. dec. 26. 12:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Felnőtt..
2015. dec. 26. 12:58
 2/12 anonim ***** válasza:
25%
elkapta a r.banckórt...
2015. dec. 26. 13:20
 3/12 anonim ***** válasza:
59%

Pszichón az első két évben kémia, biosz, meg matek van töméntelen mennyiségben. Gondolom, nem erre számított.

Nehéz lehet a suli.

másfél év alatt elmúlhatott a lángolás, és az már nem olyan érdekes. Amúgy lehet, csak önbecsülése van.

Megbánthatta az élet.

2015. dec. 26. 13:23
 4/12 anonim ***** válasza:
12%
utolsó, engem is megbántott, mégse lett belőlem egy utolsó ingyenprosti, akinek az se számít ha a pasija elhagyja, csak a lába köze legyen mindig betömve...Szegény srác jobban is járna ha hamar megszabadulna egy ilyentől...
2015. dec. 26. 13:28
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
3-as, kicsit el vagy tévedve a pszichológia szakkal kapcsolatban, kémia és matek semennyi, biosz pedig nem annyira vészes mennyiségben van. De valóban nehéz a szak, könnyen lehet, hogy tényleg nem erre számított. Az első félévben nehéz belerázódni, ő pedig elvesztette a motivációját. Az is lehet, hogy fiatalon a szülei nagyon szigorúak voltak vele és rövid pórázon tartották, ha most esetleg másik városba költözött a tanulás miatt, simán lehet, hogy kinyílt előtte a világ, és habzsolni akarja hirtelen az életet. De mivel a kérdésedben kb. semmi konkrétat nem írtál igazából, tényleg csak találgatni lehet, teljesen feleslegesen. Inkább a lányt kéne megkérdezni, mi a baja.
2015. dec. 26. 13:45
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Eddig gondolom a jókislány volt ,most hogy bekerült az egyetemre látja a többieket ,nagytöbbség kb ezért megy egyetemre.Buli ,szex ,drogok.Kinyílt a csípája.Az egyetemista ismeröseim nagyrésze ilyen ,lányok is.
2015. dec. 26. 15:46
 7/12 anonim ***** válasza:
39%

szerelmes lett valami gengszter(lógós, iskolakerülő, talán füves is) srácba aki le se ejti, ezért nem dobja a jelenlegi barátját, ,de a csávónak egy szavára ugrani fog és mindent dob érte.

tipikus.

2015. dec. 26. 16:44
 8/12 anonim válasza:
71%
Mindig egy karótnyelt, jól nevelt lány volt valószínűleg és most elkezdett lázadni.
2015. dec. 26. 16:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Valószínűleg most csapta meg a szabadság szele, hogy így fogalmazzak....Nagyon sokszor látni olyat, hogy a szülők rövid pórázon tartják a kamasz gyerekeiket, nincsen buli, nincsen szórakozás, nincsen alkohol és ilyenkor mikor "elszabadulnak" otthonról megnyílik előttük a világ. Ha nem otthon lakik, akkor a szülei nem tudják őt szabályozni. Most belekóstolt, hogy milyen "ez a fajta élet", új neki, tetszik neki és most megpróbálja kiélni magát, bepótolni, ami eddig "kimaradt". Szerintem ilyesmi is lehet a hátterében...Szerintem ez alapvetően nem baj, ha szórakozik, éli az életét, addig, amíg valami olyan komolyabb lépést nem tesz, ami a jövőjére nézve "veszélyes" lehet...Az egyetem, főiskola eleinte szerintem mindenkinek furcsa mert nagy váltás a középiskolához képest és az ember mikor jelentkezik még nem feltétlenül tudja, hogy mire is számítson, mi fogja várni őt. Nehezebb is, megterhelőbb és ehhez nem feltétlenül van hozzászokva az ember.Eleinte sok az alapozótárgy, nem is érdekelheti őt minden, lehet, hogy még túl sok sikerélménye sem volt ezen a szakon ezért elkedvtelenedik, ez szerintem sokszor előfordul az egyetemisták, főiskolások körében. Aztán, szerintem ha kiélte magát és lecsengett az életében ez az időszak, akkor előbb-utóbb majd észhez tér és rá fog jönni arra, hogy jobban megéri, nem csak végigbukdácsolni az egyetemet.
2015. dec. 27. 10:48
 10/12 anonim ***** válasza:

„van egy barátja akivel 1,5 éve nagyon szeretik egymást.

de most hirtelen azt mondta, hogy nem érdekli semmi,”

Nekem erről elsőre az jutott eszembe, hogy tán kívülről úgy tűnik, „nagyon szeretik egymást”, de lehet, hogy a barátja mondjuk más szoknyája alá kukkantott, elmondta, és ettől a lány bekattant.

2015. dec. 27. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!