Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, mennyire néznétek...

Kamaszok, mennyire néznétek ki egy ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Mit gondolnátok, ha egy iskolatársatok/osztálytársatok világmárkák ruháit, cipőit, kiegészítőit használná a mindennapokban is?

Stílusosan, divatosan öltözködne persze, nem az lenne a szeme előtt, hogy minden ruhadarabján 25 cm-es betűkkel ott legyen a márkajelzés.

Középiskolás korosztályra gondolok leginkább.

2015. jún. 9. 17:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
rohadtul nem érdekelne, ameddig ezt nem a "felsőbbrendűsége" fitoktatásának eszközeként kezeli
2015. jún. 9. 17:42
 2/14 anonim ***** válasza:
En nem vagyok kamasz, de szerinted mennyire tudja az atlag kamasz hogy egyik masik marka vilagmarka e vagy sem es mennyit er. Mert szerintem nem igazan, de a vele jato nagy arcot igen. Es azt nem szeretik, de attol megbnok a menok ugymond. Sajnos. Igy mukodik a hulye kis kamasz agy.
2015. jún. 9. 18:25
 3/14 anonim ***** válasza:
Ok a menok akart lenni.
2015. jún. 9. 18:25
 4/14 anonim ***** válasza:

Ha ránézek egy pulcsira én meg nem mondom mennyibe került. :D Az ember viselkedése a lényeg, nem, hogy mennyibe került a ruhája.

18L

2015. jún. 9. 23:23
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha stílusosan lennének összeválogatva a ruhái, még szimpi is lenne. :) Pont én vagyok az, akit a külső alapján rengetegen elítélhetnének (genetikailag vékony alak, póthaj, smink, szoknyák), de belülről tök más vagyok, mint kívülről, szóval tudom, milyen érzés... Én biztosan nem ítélnélek el.
2015. jún. 10. 06:26
 6/14 Gyémántlány ***** válasza:

Hát, ha nem dicsekedne és mutogatná őket, akkor egyáltalán nem néznék ki egy ilyen csajt. Nem irigységből mondom ezt, csak rohadtul nem lenne kedvem állandóan arról beszélgetni, hogy ők mennyire gazdagok, és milyen márkásak a ruhái.

Alapvetően egyáltalán nem zavarnak a vagyoni különbségek, kivéve, amikor állandó témává válik. Azt nem bírom. Azt hiszem, semmiképpen sem barátkoznék olyannal, akinél állandóan a család pénze lenne a téma, nem számít, gazdag-e az illető, vagy szegény.

2015. jún. 14. 14:43
 7/14 anonim válasza:
én lány vagyok, és nekem van egy pont ugyanilyen osztálytársam, ő is középiskolás és mindennap ilyen márkás(de ezt nem lehet elmagyarázni hogyan, egyszerűen minden nap felsőbbrendűen és elegánsan öltözködik, ezt még én is látom, pedig fiús ruhákat hordok és letojom a legújabb divatokat). kedves is, de egyben tényleg így is viselkedik. ő pl cikizi néha a nem túl népszerűeket, és valahogy tényleg sugárzik róla a felsőbbrendűség, meg csak a menőkkel beszél. én nekem mondjuk addig nincs semmi bajom, ha valaki csak elegánsan öltözködik, de ezen kívül nem olyan, mint amilyen az 5-ös válaszoló(utálom az ilyen tipikus "a legsexybb akarok lenni, de én ennél több vagyok" dumát). sőt ha valaki ilyen elegánsan és stílusosan öltözik és még jófej is, én felnézek rá! úgyhogy szerintem amíg nem próbál ezzel több lenni mint a többiek, akkor tisztelendő és nagyon jó!
2015. jún. 29. 00:59
 8/14 anonim ***** válasza:
Én meg az olyat utálom, mint a 7-es. Te komolyan belelátsz a fejembe? Ki mondta, hogy "a legszexibb akarok lenni"??? Arra nem gondoltál, hogy teljes szívből gyűlölöm a hajamat, és ezért szeretnék póthajaT? Hogy ne nézzek minden reggel undorral a tükörbe? Ugyanez a sminkkel. Senki sem akar a "legszexibb lenni". Legalábbis én biztosan nem. És nem karok ezzel több lenni, de olyan sok az előítélet ebben a világban (veled együtt), hogy egyszerűen muszáj vagyok megemlíteni, hogy ettől függetlenül egyáltalán nem nézem le azokat, akik nem sminkelnek, nem gazdagok, stb (főleg, hogy én se vagyok gazdaga egyáltalán). Sőt, menő se vagyok, pedig mindenkivel kedves vagyok. Úgyhogy ez nem jött össze.
2015. jún. 30. 12:41
 9/14 anonim válasza:
azért mert utálod a hajadat??? hát oda ne rohanjak, mintha mások nem utálnák, de mégis póthaj nélkül élik az életüket! én az ilyen embereket azért nem kedvelem, mert ezzel szinte becsapják az embereket, azzal hogy mű dolgokkal egészítik ki magukat, és a körülötte lévő lányok pedig közben utálják magukat, mert nem értik hogy lehetsz ilyen szép, miközben ők nem, pedig erről nem csak te tehetsz. én sem szeretek előítéletes lenni, de az érzés amikor meglátok egy minszoknyás sminkes póthajas plázacicát, ahogy mindenkit az ujjuk köré csavarnak, az egyszerűen felbosszant. de te tudod. annak örülök hogy kedves vagy, de nem hiszem el, hogy te amikor meglátsz, egy a külsejével hivalkodni próbáló lányt, nem érzel ellene ellenszenvet!
2015. júl. 2. 13:47
 10/14 anonim válasza:

és a legtöbb előítélet ezzel kapcsolatban azért is van, mert az ilyenek a külsejükkel akarnak hódítani és nem a személyiségükkel, és ebből arra lehet következtetni, hogy 0 egyéniségük van. és ez persze unfair, mert sminket miniszoknyát bárhol lehet venni, de egyedi belsőt nem, csak ugye mostmár a legtöbben a szépek után mennek és ezért aki több belül mint kívül, sajnos a háttérbeszorul.

és nekem nincs bajom azzal ha valaki sminkel. sokan sminkelnek. de ez a hármas eléggé kiveri a biztosítékot. és ne gondold azt hogy különösen sanyarú sorsod van mert utálod a hajad, mert elárulom, hogy szinte mindenki utálja a haját, az arcát és az alakját. de de mondom, ha te így érzed jól magad...

2015. júl. 2. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!