Elkényeztetettnek gondolnátok egy ilyen lányt?
-havonta 150-200 ezret költ ruhákra, cipőkre, táskákra, ékszerekre (ha kozmetikumokat, parfümöket vesz, akkor többet is)
-hetente jár masszíroztatni
-2 hetente jár manikűröshöz, pedikűröshöz
-3 hetente festeti a haját (világosból sötétbarnára), tölteti a szempilláit és jár kozmetikushoz
-kb 5 ezret költ naponta kajára, kávéra, italra (reggelizni kávézókban szokott, ebédelni beül a barátnőivel valahová, plusz néha délután elmennek kávézni, sütizni, fagyizni)
-tavasszal 3 hetet volt az USA-ban, 2 nagy fesztiválra is elment
-télen 3 hetet volt Thaiföldön, 10 napot Dubaiban
16 éves
Igen, mert csak költeni tanulja meg a pénzt, keresni nem.
Ráadásul csak szórja felesleges dolgokra. Könyvet pl sosem vesz? Tanulással mennyit törődik? Mi lesz belőle, minek készül?
Nem max a.szulei.butak hogy.ezt.megengedik deee....sztem ez a kerdes nem is igaz csak kitalacio.sot van.egy.gyanum is.
Ma.tettel mar fel kerdest hogy gimnazista lany vagy es Kulon szeretnel elni.
Gondolom ez.is.te.vagy...es a.nyari.szunetedet ennyi.penz mellet a.gyakorin toltod :-)
Nem. Mindössze annyit gondolnék, hogy pénzesek a szülei, és hogy jó neki, hogy megteheti. Szerintem normális, hogy ha jól állnak a szülők, akkor a gyereknek is jobb színvonalat biztosítanak, mint az átlag szülők az átlag gyerekeknek.
De egyébként szerintem te megint az a provokátor vagy, aki a gazdagkislányos kérdéseket írja. De ezt majd meglátjuk a válaszaid stílusából.
"a kerdes nem is igaz csak kitalacio"
Írtam bármi olyat, amiből erre következtetnél?
Nem írtam, hogy rólam, vagy rokonról, vagy barátnőről lenne szó...
Csak egy egyszerű kérdés.
Az utazások miatt nem gondolom elkényeztetettnek, inkább gazdagnak, hogy mindezt megteheti.
Viszont korához képest igencsak korainak tartom a hajfestést, manikűröztetést, kávézást, éttermezést, ékszervásárlást, stb., szóval ebből a szempontból igen, elkényeztetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!