Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Valyon elmenjek-e a 13 éves...

Valyon elmenjek-e a 13 éves lányom (Hetedikes) NYILTNAPJÁRA? (1. -2. óra)

Figyelt kérdés
Azt mondja a lányom,hogy ciki ha ott lennék,tavaly is 3 anyuka volt ott!Én azért szeretnék elmenni mert,lassan itt a pályaválasztás és rontott is a tavalyihoz képest egy kicsit!Bár az átlaga 4 -es,de abba az iskolába ahova tovább szeretne menni 4,3-as átlag alatt szóba sem állnak vele!
2010. márc. 23. 08:12
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ha a lányod nem szeretné,és te úgy érzed hogy be kéne, menj. bár szerintem is felesleges, mert a tanárok akkor úgyis nyalnak a szülőknek, meg kedvesek meg minden... és utána ha már másnap nincsenek szülők, ismét ugyanolyan elviselhetetlenek!! tavaly nekünk is volt, és 3 anyuka ült csak be. ha bemész, azért ezeket én betartanám:

-csak akkor menj be a terembe mielőtt jön a tanár

-ne lógj a gyerekeden. ilyenkor ciki anyucival beszélgetni XD

-ha valami "rosszat csinál órán", ne mondj rá neki semmit. ő dolga, ilyen máskor is a suliba..

-ne feltétlenül őt nézd, mert azzal is zavarba hozod. nézd a tanárt, vagy a földet vagy nemtom XD

-nemtudom hogy megy abban a suliban, de ha lehet ne a lányod mellé vagy közelébe ülj!!

én 14 vagyok (8dikas) ... de én azért örültem hogy eljött anya..

2010. márc. 25. 12:29
 22/28 anonim ***** válasza:
43%

Először is tanulj/tanuljon meg helyesen írni :D

14/F

2010. márc. 27. 09:14
 23/28 A kérdező kommentje:

Kedves 14/F !!

Leérettségiztem magyarból ,és szerintem a helyesírásommal nincsen baj csak tudod VAK vagyok ...és így kicsit nehezebb az gépírás!!:)DE köszönöm akérdésemre a választ!!Remélem elnézed nekem!!!!

2010. márc. 27. 20:57
 24/28 anonim ***** válasza:
47%

Jaj nekem, ne 14 évesen pofázzál már egy felnőttnek a helyesírásról, drága bogárkám.

Én 18 vagyok, szóval már túl a kritikus 13-4-en, de így is azt mondom, hogy ha nem szeretné, hogy elmenj, akkor ne tedd, mert azt üzened neki ezzel, hogy semmibe veszed az érzéseit és a kéréseit. Ez eléggé sokat ronthat egy szülő-gyerek kapcsolaton. Ha annyira fontosnak tartod, hogy tájékozódj a továbbtanulásról, meg ilyesmikről, akkor szerintem a szülői értekezlet már hasznosabb. Sokan felvetették előttem, hogy "Miii ezen a cikiiiiii?". Nos, azt kell hogy mondjam nektek, ez tökéletesen lényegtelen. Ha ő cikinek érzi, akkor az és kész. Márpedig 13 évesen az ember sok mindent sok mindenért cikinek érez. Teljesen mindegy, hogy mi ezen a ciki, ha annak érzi. És ha így van, akkor pedig szerintem nem szabad erőltetni, mert ha te nem tiszteled az ő akaratát, akkor elég nehéz elvárni, hogy ő is tisztelje majd azt, amit te kérsz tőle, például, hogy javítson 3 tizedet a jegyein.

2010. márc. 31. 21:53
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Én szerintem menj be, bár ha ilyen veszélyes az osztály..

Off: "Pedagógusok nem tudnak mit tenni?" Szerintem szólni kéne nekik a fegyelmi eljárásnak nevezett dolgoról. (Iskolánkban volt egy osztály nagyon régen, 4(NÉGY!) diákot távolítottak el egyszerre egy ilyennel)

On: Nem tudom ebben mi lehet a ciki... nekem anyukám mindig ott van szülői értekezleten (akkor én is vele vagyok mondjuk, félig már felnőtt fejjel gondolkozom és meghallgatom mit mondanak), fogadóórákon, nyílt napokon (nálunk is szokott lenni, pedig már 9.-be járok) És még beszélgetek anyukámmal szünetekben, reggelente együtt megyünk (iskolánk mellett dolgozik két utcányival) iskolába, van amikor értem jön délután ha úgy adja a munkarendje. Én személy szerint semmi cikit nem érzek. (Osztálytársam is szokott anyuka-apukával beszélgetni, hasonló állapotok vannak náluk is mint nálunk, tehát nem csak én vagyok így az osztályból)

Szóval szerintem ülj le vele előbb megbeszélni, hogy ez csak jó lehet mindkettőtöknek, és ha cikizik akkor ne figyeljen rájuk. Engem anyukám mindig erre tanított, kezdetben cikiztek, aztán észre fogják venni a drága jó osztálytársak, hogy nincsen támadási felület amin lehetne cikizni. És mivel nem tudják hol támadni, feladják, mivel nem lesz értelmük erőfeszítéseket tenni annak érdekében, hogy a lányad életérzését rontsák. De ez csak akkor fordulhat elő, hogy ha a lányodnak elmagyarázod (bocsánat a kifejezésért) hogy nettó "kakiljon rá" a cikizésekre. És meglátod, beválik, mivel abbahagyják.

Off: A pedagógusok nem tudnak mit tenni. Nálunk is volt ilyen, történelem tanár ilyenkor kiment a folyósóra a diákkal, és ott feleltette le. Ott nem tudták sípolni/cikizni/súgni neki. Az ilyen gyerekek meg nálunk órán kapnak (vannak tanárok akiknél 3) egyeseket, meg talán hasukba az osztálynapló sarkát -ha nem hajolnak el-, úgyhogy még el sem indul a fegyelmi eljárás, a sok egyes miatt fennakadnak a szitán.

2010. ápr. 4. 23:00
 26/28 A kérdező kommentje:
NA végülis NEM mentem el a nyiltnapra és nem azért mert"trehány"szülő vagyok hanem azért mert időközben átgondoltam a dolgokat....és megbeszéltük...!NAgyon önálló véleménye van az életről és ÉN tiszteletben tartom a kérését.. ahogy az egyik kedves válaszoló írta,szerintem igaza volt!Köszönöm...:)Bocs a hibákért!
2010. ápr. 8. 23:53
 27/28 anonim ***** válasza:
76%

Valyon elmenjek-e a 13 éves lányom (Hetedikes) NYILTNAPJÁRA?"

Kíváncsi lennék, vaLYon hányasra érettségiztél le?

2010. máj. 10. 17:43
 28/28 A kérdező kommentje:
(hetedikes)??(XD) bagoly mondja verébnek:D.....egyébként ha érdekel 4-re....érettségiztem le!De úgy látom te az a típús vagy aki a "kákán is a csómót"!A lényeget még nem is írtam...sajnos VAK vagyok,azaz elnézést azért is!Minden jót neked!(utolsónak)
2010. jún. 29. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!