Valyon elmenjek-e a 13 éves lányom (Hetedikes) NYILTNAPJÁRA? (1. -2. óra)
1., megkért hogy ne menj be
2., alig szoktak lenni, lehet h. valóban ciki lenne.
3., semmit nem tudsz meg a továbbtanulós dolgokról, akkor inkább fogadó órára menj!
4., nem lehet, hogy osztálytársai cukkolnák vele?
én nagyon örülök, hogy anyukám csak 2.-ig jött be, utána mindig tiszteletben tartotta a kérésemet, hogy ne jöjjön be. engem felettébb zavart volna, ha a tanórán ott ül mellettem...
14/L
A 13 éves vagyok :)
Hát igen,és épp ezért fél,mivel az oszt.társai is ugyan azt fogják mondani,mint én :)
Igen,nem ciki,de annak tűnik.Nehéz ügy ez.Hisz csak később esik le nekünk is ha valamiben nincs igazunk,de azt mondjuk.Ebben sincs igazunk,hogy ciki.
De ebben a korban mégis az lenne neki is.
Igen szerintem is ülj le vele és beszéld meg
az a legtisztább,legalább látja,hogy nagynak,éretnek
látod ahoz,hogy megbeszéljétek.Sok sikert :)
13 éves fiú vagyok.Nálunk a terem végében ülnek székeken,és egyáltalán nem ciki ha valaki bejön.Sőt,annak még az anyukája/apukája vesz is a büfében kaját,tehát dupla pont.
Szerintem menj be.Én ha szülő leszek biztos hogy be fogok menni,és tudatosan arra fogom nevelni a gyermekemet,hogy ne szégyelljen engem.Mert aztán abból jön a bizalmatlanság,a visszabeszélés és végül a kamaszkori teherbeesés,elvetélés,kitagadás,stb...Az a baj,hogy szerintem téged már 'gáznak' érez,mert az osztálytársai anyukájai nem mennek be.És akkor? Ez azt sugallja nekem,hogy ők nem törődnek a gyermekeikkel,és erre a 2-3 órára képtelenek.
Remélem megfogadsz valamit a válaszomból!
Kedves 13 éves fiú!
Én vagyok a 13 éves lány.
Én anyukámmal minden hétvégén leülünk a myvip elé
és az összes fiút végig nézzük,kibeszéljük
és megbeszéljük,hogy ez helyes stb.
Teljesen megbízok benne annak ellenére,hogy azt akarom,
hogy ne jöjjön be mert igenis ciki.
Mindent megbeszélek vele,semmi cikis témát nem tudunk
felhozzni,elmesélte apukámmal is ,hogy mi történt.
Ha összevesznek eggyüt beszéljük,meg,hogy miért ilyenek
a férfiak stb.Nagyon jó kapcsolatunk vannak,és nem gáznak
tartom az anyukám,hanem azt tartom gáznak és fölöslegesnek,ha bejön a suliba és ott ül.Mivel lesz okosabb??SEMMIVEL.
Nem vitatkozni akarok,csak hozzászolni,hogy mit is gondolok arról amiket írtál.Apukám lenne az első,aki azt
mondaná,hogy "dehögy ülök be,ültem én eleget"
tudja,hogy nagy a szám és,hogy milyen vagyok,de
attól,hogy beül mi történik?Nem fog megváltozni semmi.
Az már más,ha minden szülő bemegy csak az enyém nem.
De itt is a kedves anyuka leírta,hogy mit mondott a lánya
De az anyuka dönt.Leültetek megbeszélnii ??:)
13 éves vagyok és előre is bocsánat a tegezésért de én nem nagyon tudok magázódásban írni :)
Nekünk pont múlthéten volt nyíltnap és én is így voltam mint a lányod. Nem nagyon akartam hogy be jöjjön anyum mert cikinek gondoltam hogyha hetedikesen a gyerekenek ott az anyukája egy ilyen nyílt napon. De végülis el jött és nem is volt annyira vészes. Az osztályterem végében ült a többi anyukával és figyelt. Szerintem eggyáltalán nem ciki, de azért nyugottan megbeszélhetitek ez a legtisztább dolog :)
Üdv: Andi
és remélem nem bántottalak meg a tegezéssel :)
Este,olyan 9 fele leülünk és nézzeldünk.
Előte elmegyünk görkorizni meg vásárolni meg ilyenek.
Vasárnap meg tanulok.Szerintem igein rendes anyám van
mert így legalább emgtudunk mindent beszélni és nem kell
kiabálnunk egymással.Mert ha olyan lenne,hogy semmit
nem lehet vele megbeszélni meg félnék elmondani,hogy tetszik valaki az jó lenne?
Lehet vele hülyéskedni meg mindig viccelödünk,főzünk.
Már leírtam miért is ciki.Nem tudom miért nem lehet érteni??!!
wááá..nem tom mi ezen a ciki...nem tudom,hogy csak nekünk ilyen-e a kapcsolat az osztályban,de most a fiuk és a lányok majdnem mindent megbeszélnek.nálunk ez sosem volt ciki.sőt! nagyon is örültönk ha benn volt valakinek az apukája vagy anyukája,mert jókat tudtunk velük beszélgetni:)Ha valakinek ciki ha ott az apukája vagy anyukája akkor szerintem ott az osztály közösséggel van baj.Amugy szerintem ez az állatorvos dolog ez még egyáltalán nem biztos:)Én is az akartam lenni 4 éve.és senki sem tudta megmásítani az elhatározásom.de 11 évesen rájöttem,hogy nekem nem jó az a munka ezért választottam mást:)most színésznő szeretnék lenni és ezért mostmár teszek is sok mindent.Szerintem nem kell rá bízni,h ott legyen az anyuka v sem.Ha szeretnél menj be.ezt tényleg nem ő dönti el:)
13/L
Nagyon aranyosak vagytok és semmi gond,hogy tegeztek...sőt alapban mindenkit meg isszoktam erre kérni!
A 13 éves fiú hozzászólása is elgondolkodtatott úgy ahogy a többieké!És nem vettem zokon örülök,hogy leírtad a véleményed!:))
De rájöttem miért is érzi cikinek ezt a szitúációt(és nem azért mert ÉÉNN lennék gáz):D hanem azért mert náluk az osztály moráll sajnos nagyon dúrva!!Hiányzik az a barátságos légkör amit az egyik hozzászoló olyan kedvesen megírt,hogy náluk miylen jó a közsség megbeszélnek mindent!ENNEK MINDENHOL ÍGY KELLENNE LENNI!
Az nyílt titok az iskolában,hogy ez a hetedik osztály a legrosszabb magatartésilag,20-an vannak és ebből 6 lány van,akikkel soha nem volt semmi baj!!!!(ezt most nem megbántásból írom a fiúk nak ekinek nem inge ne vegye ám magára....de sajna így van!!A lényeg az van egy fiú aki rettegésben ntartja az osztályt és hiába minden NEM tudnak semmit tenni a pedagógusok már 7 gyermeket elvittek a szülők ezmiatt a fiú miatt másik iskolába:(
Szóval ha felelnek a "lányok" rábeszéli a többieket,hogy fütyüljék ki vagy "CIKIZZÉK"ki!NA innen ered az,hogy a szülő ciki egy nyilt napon!! DE TUDJÁTOK mit elmegyek ...ma lesz a nyilt nap már csakazértis a 2.órára ami ETIKA!Lehet tanulságos is lesz!
Köszi szépen minden jót neketek!(bocs a hbákért)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!