Úgy érzem, nekem a "kitartott lány" szerep a legjobb. Ez még változhat?
17 éves vagyok, végzős. De semmilyen normális jövőképem nincs, nem tudom, mit szeretnék dolgozni.
Az, amiben jó vagyok, a pénzköltés, bulizás, szépítkezés. Bárki megkérdezi, hogy mit csinálok a szabadidőmben, akkor nem tudok értelmes dolgokat felsorolni az olvasáson kívül, mert vásárolok, kávézókba, éttermekbe járok, bulizok, vagy itthon vagyok és alszok, filmezek, sorozatozok, esetleg sportolok.
Nem vagyok lusta, több érettségim megvan már, ahogy nyelvvizsgáim is vannak. De egyszerűen nem tudom, mit akarok kezdeni magammal. A legjobb barátnőm mondhatni kitartott lány és én emiatt nem tudom lenézni, hanem úgy gondolom, hogy ez tök jó. Persze nem örökre, hanem néhány évig. De ha kérdezik tőlem, hogy jövő ilyenkor hol képzelem magam, akkor ezt mégsem mondhatom.
nem tudom ,miért nézed le ennyire magad.
Komolyan az a célod ,hogy más pénzét költsd?
Attól még ,hogy gazdag a férjed ,te is dolgozhatnál valamit ,hogyha úgy alakul ne csupasz seggel állj a híd alatt.
Így ugyanott vagy ,nem értem hogyan képzeled ,ha állításod szerint te nem vagy lusta...aha ,persze.
Az új ruhák meg sminkek nagyon jók, de képes lennél értük lemondani a szerelemről?
Hozzá mennél valakihez a pénze miatt? És ha közben meg megismersz valakit akibe ténylegesen szerelmes is vagy, de nem gazdag, akkor mi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!