Mit csináljak, ha sok kötözködő kiröhög? 18F
Figyelt kérdés
A brazilokról lenne szó, amikor megyek akár az utcán akár a vonaton mindegyik valami állati hangot, vagy fennhangon röhög rajtam, és furcsa fejeket vág.
Nem foglalkozom velük, máshol is találkoztam már ilyenekkel nem csak a sulim városában, hanem Borsodban is.
Nem járok bakancsban , meg semmi szélsőségesben mégis ez van. mit tehetnék?
2015. dec. 11. 19:25
1/9 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem értem. Nem hagytál ki valami lényeges tényezőt a történetből?
2/9 anonim válasza:
Valamit szerintem is kihagytál. Én szabolcsi vagyok, itt is elég "színes" az élet de velem még sosem fordult elő ilyesmi.
3/9 anonim válasza:
Röhögj velük! Attól majd megzavarodnak,és talán nem csinálják többet....
4/9 anonim válasza:
Lehet valami pletyka kering rólad, vagy hülye a járásod, de szerintem se foglalkozz ezzel, lehet nem is rajtad röhögnek.
5/9 anonim válasza:
Jah amúgy második válaszoló vagyok, velem is volt már olyan, hogy csak rájuk néztem és rögtön nekem álltak, hogy "há mit baaaamullsz??!"
Hordj magaddal fülhallgatót, kapcsold be a zenét és ne foglalkozz velük mert nekik ennyi a szint.
7/9 anonim válasza:
fülhallgató be, inkompetens emberek ki
9/9 Felhasználó1 válasza:
Esetleg lehet valami egyedi stílusod ami megzavarhatja az átlag csekélyke észjárásukat. Én is borsodban nőttem fel bár én Bőrfejű voltam pont amiatt hogy 8 évesen megkéseltek.... Láttam hogy aki egyedi stílust képvisel (emo, góth, stb) az számukra "vicces" Konkrétan szard le őket, ha meg gebasz van akkor a legnagyobb leghangosabb gyereket verd úgy állcsúcson hogy leüljön átgondolni az eddigi életét. a másik kettő fejvesztve a világvégére szalad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!