Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális, hogy anya megtiltja,...

Normális, hogy anya megtiltja, hogy ne járjak szegény lánnyal? 18F

Figyelt kérdés

Most nem dicsekedni akarok, de 18 évesen sok mindent megkaptam jogsi, kocsi ház stb..

Ezért anya (nincs apám) a főnök, mivel én úgy gondolom az ember alá van rendelve a szülőjének, és teljesíteni kell amit az édesanyja mond.

Anyának mondtam mit gondolsz erről arról a lányról, egyből szóba se jöhet, szülei munkanélküliek, nem akarnak dolgozni.

Anya íígy ítéli meg őket, dolgoznak-e ,milyen a jövedelmük, tepernek azért ,hogy jobb legyen.

Egy másik lányról is kérdeztem, ott is NE NE, hisz 15 éve felépítették a házukat, azóta be se festették, se kocsi se semmi.

Egy lánya igaz ,jól alakultak a dolgok, de anya eltiltott.

Stb

Én ezekre, mindig szoktam, mint a Star Warsban, IGENIS NAGYÚR, mint ,ha anya lenne Sith nagyúr.

Ha anyának megmondom, hogy miért gazdag lányt válasszak, egyből, azt akarod kisemmizzenek, meg úgy is csak a pénzedért szeretnének, nem tudnád megfogni a lányokat. Meg ha azt mondom nem tetszik, ezt igaz néha mondom egyből akkor mehetsz innen, egyedüli gyerek vagy, se testvéred, se unokatestvéred. Tied lesz minden. Nagyon kell vigyáznod magadra, mert szerencsés ember vagy. Később ,nők fognak megveszni érted, ha megtudják ki vagy, mennyi mindened van/lesz, mi lesz belőled. Hány fiatalnak van ez az, ami neked most megvan.

2015. dec. 6. 15:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, és hány fiatalnak van olyanja ami neked nincs. Nem mondom, hogy sosem lesz, mert ha teszel érte lesz. Nem lehet pénzen mindent megvenni.
2015. dec. 10. 09:42
 22/23 anonim ***** válasza:

Szerintem te is meg anyukád is hülyék és beképzeltek vagytok.

19 vagyok, sem saját kocsim, sem saját házam, egy darabig még nem is lesz, ez engem nem zavar. De ha ilyen fogalmazásom lenne, az tuti, hog elsüllyednék szégyeneben valahova mélyen a Föld alá. Olyan mintha egy 10 éves írta volna. Mások egyetemet kezdenek ennyi idősen, neked meg pár sort nem sikerült összehoznod.

Ennek ellenére azt tudom válaszolni, hogy hallgass anyucira. Látszik, hogy milyen nagyra vagy a pénzeddel. És látszik, hogy mást viszont nem nagyon tudsz felmutatni. Fogalmazni nem tudsz, buta és önállótlan vagy, értékrend nélkül, anyuci kis ölebe. Mivel nincsenek belső értékeid, valóban nem hiszem, hogy pénzen kívül sok mindennel meg tudsz fogni egy lányt. (Az értelmes, normális fiúknak máshogy is megy, őket nem csak a pénzükért szeretik, de te sajnos nem ilyen vagy.) Akkor meg már mindenki jobban jár, ha gazdag lányt szerzel. Legyetek bldogok, csak vigyázz, nehogy valaha egy önálló gondolatod legyen!

Látszik, hogy sajnálod a nem gazdag családból származókat. De én meg téged sajnállak. Nekem nem vettek kocsit vagy házat, de soha nem is próbáltak irányítani, helyettem eldönetni, hogy kivel járják. És odafigyeletek, hogy normális értékrendem legyen, könyveket adtak a kezembe(ilyen fogalmazással szerintem neked nem közeli ismerőseid), önállóságra neveltek, empátiára neveltek. Belőled meg pénzsóvár kis talpnyalót neveltek. Olyan vagy, mint egy háziállat. A gazdi zabáltat és ad fekvőhelyet, de cserébe úgy táncolj, ahogy ő fütyül. Gratulálok.

2015. dec. 10. 11:52
 23/23 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Nagyon meghatott a kérdésed, így részletesen válaszolok és próbálok neked segíteni.

Az érzelmi intelligenciád igen alacsony, ami a nagy főnöki poszt mellett azért jó volna, persze ha nem akarod mindenki utáljon és csomó jó üzleti és kapcsolati lehetőségtől ess el.

Nagyon hat rád az anyukád, ez nem a legjobb, mert megkorlátozódik a döntéshozásod. Nem lehet ennyire anyagias lenni, szánalmas, és az emberségtől teljesen eltávolodó az az ember aki eszerint értékeli és válassza társait.

Én őszintén megmondom, hogy ha szeretnéd hogy legyenek barátaid és szerelmed. Akik tényleg igazán szeretnék, és nem a pénzért, akkor keress fel egy pszichológust. Mond neki el ezeket a dolgokat és kérd hogy segítsen reálisabban látni a dolgokat.

Ez egy jó tanács, és sokat fog segíteni az életedben. Ha nem fogadod meg, akkor majd rájössz, hogy igazam volt, de már késő lesz.

2015. dec. 10. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!