Miért lett ő is ilyen?
Két éve ismertem meg a barátnőmet. Akkor ugyanolyan volt az ízlésünk, egyértelműen a rock zene volt a kedvenc. Mostanra, mintha nem is ő lenne. Olyanokat hallgat, amikre régen azt mondta, undorító. Úgy öltözik, mint általában a tucatlányok. Pedig mindig is sportos volt. Ráadásul azt sem veszi észre, hogy hirtelen mindenki oda lett érte. Mindenhova őt hívják, minden fiú. Közben van barátja, még ha a másik országban lakik is. Szegény srác tisztára féltékeny, a barátnőm meg néha csak röhög rajta. Pedig állítólag nagy a szerelem.
Olyan lány lett belőle, amitől nekem herótom van. Vagdossa magát, hazudozik, folyton csak a fiúkon jár az esze, és nem is tanul.
Mit tehetnék vele? Mivel tudom visszakapni a régi barátnőmet?
Segítsetek, kétségbe vagyok esve.
Köszönöm.
Egyszerűen megváltozott. Az Én barátnőm is jófej volt régen, mindig együtt lógtunk. Bezezg most csak cseszeget, és kitalálta, hogy scene. Gratulálunk nekik.
A barátnődnek is. Népszerűséget akar, ennyi. Ezekből pont nem lesz semmi. Te maradj meg Önmagadnak, és légy,a milyen eddig is voltál.
"folyton csak a fiúkon jár az esze" örülj hogy nem lányokon
"és nem is tanul", ö kára
Kedves utolsó válaszoló!
Az a baj, hogy mindig. Én is a fiúkat szeretem, van is barátom. De nem minden második mondatomban szerepelnek!
Első: Legalább van, aki hasonló cipőben jár... :)
Azóta sem javult nálatok a helyzet?
Szia
A helyzet egyszerű...az emberek változnak.
Két lehetőséged van:
1. Meg próbálod felidézni a régi emlékeket a visszaváltozás reményében...
2. Elfogadod, ahogy van, és megpróbálsz túllépni rajta, valamint megkeresed a tulajdonságait=) Én személy szerint ezt javasolnám. Az emberek változnak. És akkor vagyunk erősek, ha a változástól képesek vagyunk elkülöníteni a barátságokat=)
15/F
Az én legjobb barátnőm is megváltozott, ő folyton leszólja, ha valami nem divatos vagy nem átlagos rajtam. pl.: márc 15én nem rendes szalagkokárda volt rajtam, hanem a nagyim horgolt. erre ő : ,,Mi van, a Mici(macskám) lehugyozta a kokárdádat az meg szétesett?" hagyd békén, legyetek sima köszönőviszonyban.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!