Szülők! A 16 éves lányotok párkapcsolatában mikor, mennyi idő után tartanátok reálisnak a lent felsorolt dolgokat?
Én most leszek 16, de van egy majdnem 3 éves kapcsolatom, arról tudok nyilatkozni.
Szóval, bár én fiatalabb voltam sokkal, mint te, mikor összejöttünk, mi semmivel (szinte) nem vártunk sokat. Ez azt foglalja magában, hogy a csókolózás, az ő szüleinek bemutatása és a petting az első nap már megvolt. Kb 2 hét után mutattam be a saját szüleimnek és 3 hét után feküdtünk le (nem igazán vártam vele, mert már úgysem voltam szűz), aztán nyilván kiderült ez a szexes téma a szüleimnél, volt nagy balhé stb, de anyukámat nem zavarja már, vele mentem el hüvelygyűrűt is feliratni. Kb havonta egyszer kétszer a barátomnál alszok, ezt kb nyár óta szoktam rendszeresen, nyaralni is együtt járunk (nagyon ragaszkodom hozzá és tudja apu, hogy úgyis csak telefonozok, ha nem jön) meg úgy általában mindig vele vagyok. Apukám érdekes amúgy, mert őt nem érdekli a kapcsolat hossza és minősége, kefélhetek én akárkivel egy nap után is, csak legyek meg 16 éves...
Na jöhetnek a lepontozások :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!