Koravén lennék? Mi van velem? Nem tudok normálisan gondolkodni? Ez a lelki trauma okozza?
Toleránsabb és komolyabb gondolkodású vagy mint a többiek és van rálátásod a dolgokra nekem úgy tűnik. Ebből a szempontból érettebb vagy, de más szempontból attól még lehetsz gyerekes. Nem letörni akarlak, pont ellenkezőleg. Arra szeretnék rávilágítani, hogy nincs veled semmi baj, csak más vagy :) Ez még egy jó pár évig gondot fog okozni, szóval két útravaló jótanácsot adnék neked.
1. Aki korpa közé keveredik azt megeszik a disznók!
2. Tanuld meg, hogy kinek és mit mondasz el. Így nagyon sok felesleges konfliktust elkerülhetsz. Az "eszméid" egyáltalán nem h.ülyeségek, csak az számít, hogy TE mi érzel igaznak. Tartsd meg inkább magadnak ezeket a dolgokat, mert meggyőzni úgysem fogod őket semmiről, csak ellened fordulnak.
Emlékszem én is mindenféle lelki és pszichés betegséget diagnosztizáltam magamon, aztán rájöttem, hogy csak s**g.fejekkel voltam körülvéve... Erről ennyit
Minden jót neked!
Amiket leírtál, abból még nem következik, hogy érettebb vagy. Pl. az teljesen normális, hogy a 14 éves lányokat már érdeklik valamilyen szinten a fiúk - ha téged még nem, akkor ebből a szempontból pont az osztálytársaid tartanak előrébb.
Annak, hogy mit gondolsz a homoszexuálisokról, szerintem nincs köze ehhez.
Az nem baj, ha komoly vagy, de remélem, azért vannak barátaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!