Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A mai tini gyerekek miért...

A mai tini gyerekek miért nyomkodják a telefont?

Figyelt kérdés
Bárhol vannak pl buszon, suli, órán, nem lehet élni nélküle? olyan menő ma már az iphone?

2015. nov. 20. 06:11
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
44%
Oh te szegény, meg nem értett zseni
2015. nov. 25. 17:14
 32/34 anonim ***** válasza:
57%

Hát elnézve az embereket a metrón, eszem ágában sincs szóbaállni velük, és marhára aggódnék, ha a gyerekem beszélgetne velük. Komolyan. Aki leszólít, azok nagy része egyszerűen bolond, látszik rajta, hogy azt se tudja, melyik földrészen van.

Igen, én inkább leírok a páromnak egy vicces sztorit a neten, vagy csekkolom a híreket, vagy könyvet olvasok, mint hogy random őrültekkel beszélgessek, elnézést.

2015. dec. 6. 01:49
 33/34 anonim ***** válasza:
34%

Nem!

Nem ott kellene kezdeni, hogy a buszon vadidegen eberekkel beszélgetni kezdünk. Kíváncsi vagyok, hogy a kedves válaszolóra, hogyan állna le beszélgetni egy vadidegennel a buszon egy hétfő délután, és kíváncsi lennék, hogy meddig tartana a beszélgetés!

NEM!

Ott kellene elkezdeni, hogy a kávézókban/éttermekben blokkolják a facebook oldalát/messengerét. Mert mi másért megy az ember egy kávézóba? Hogy együtt legyen a barátaival, és ne a ku*va telefont nyomkodja. Éttermekben facebook-ot és messengert letiltani, vagy ha valaki akar, akkor fizessen érte. Egy kávézóba többnyire azért megyünk, hogy együtt legyünk vkivel.

Persze tudom vannak akik egyedül mennek, de ezt könnyen meg lehetne oldani.

2015. dec. 6. 09:10
 34/34 anonim ***** válasza:
61%

ma 09:10

Életemben nem voltam még kávézóban társasággal, általában egyedül ülök be, miért kéne lekorlátozni?

+ ha társasággal megyek valahova, akkor is mennek a "megérkeztem, te mikor jössz" jellegű üzenetek.

Az embereknek kéne változni, hogy társaságban a másikra figyeljenek, nem a wifit korlátozni. Most már úgyis boldog-boldogtalannak van mobilnetje, ezen már nem múlik, aki facebookozni akar, az facebookozni fog.

2015. dec. 6. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!