Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A mai tini gyerekek miért...

A mai tini gyerekek miért nyomkodják a telefont?

Figyelt kérdés
Bárhol vannak pl buszon, suli, órán, nem lehet élni nélküle? olyan menő ma már az iphone?

2015. nov. 20. 06:11
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
27%

Amúgy meg látom, hogy nagyon betalált amit írtam. Különben nem lenne ez a nagy hőbörgés.

Nagyon szomorú, hogy ma ennyire közönyösek az emberek és még azt sem tudják, hogy a közvetlen környezetükben kik élnek és mit csinálnak. A munkahelyeken is nagyon megmutatkozik, hogy a munkatársak egy része mennyire felületes és alig ismerik egymást. Szerencsére vannak olyan munkahelyek, ahol erre figyelnek de ez elenyésző.

2015. nov. 23. 18:02
 22/34 anonim ***** válasza:
74%
Olyan hihetetlen hogy az embert jobban érdeklik a barátai, mint egy csapat idegen?
2015. nov. 23. 18:54
 23/34 anonim ***** válasza:
14%

ma 18:54 Hol írt bárki is ilyet?? Sehol. Ez megint az ilyeneknek a hülye agymenése, hogy belelátnak a másik fejébe és a saját gondolatukkal helyettesítik.

Egyébként meg bizonyára a barátaiddal minden percben online kell lenni és arról is tudni kell, hogy mikor fingott.

De hiába az online világnak köszönhetően a kapcsolatok is ilyen felületesek és sekélyesek lettek.

Az ilyeneknek nem tetszik ez a társadalom kritika, mert ők azt hiszik, hogy csak így lehet élni.

Ráadásul az írásos kommunikáció a legrosszabb. Ezt úgy tudom, hogy jobb helyeken már az iskolában is tanítják. Persze az más kérdés, hogy amikor épp egy fingós gif-et küldesz a haverodnak, akkor nem figyelsz az órán. Mert nyilván az fontosabb, mint megtanulni az életben boldogulni.

Nyilvánvalóan hülyék azok is akik rájöttek, hogy az online b_zulás meg a kütyükkel való baromkodás milyen rossz hatással van a fejlődésre és ez látszik is. Itt szépen meg is mutatkozik. A szövegértésben biztosan tükröződik.

2015. nov. 23. 19:03
 24/34 anonim ***** válasza:
40%

A mai iskolarendszer nem az életben való boldogulásról szól, hanem minél nagyobb lexikális tudás fejbetöltéséről.

Csak az a szomorú, hogy míg 60-70 éve csak az iskolában tehettél szert erre, esetleg a könyvtárban, ma már pillanatok alatt bármilyen téged érdeklő adathoz hozzáférsz.

Köszönöm az aggodalmad, remekül elcsevegek bárkivel, vendéglátós vagyok.

Bármennyire meglep a nap végére senkivel se akarok beszélni.

2015. nov. 23. 20:44
 25/34 anonim ***** válasza:
41%
Tudom mit jelent a vegzálás. Nem mindenki idióta aki ide ír. Ha nem vagy egy szekta tagja sem akkor is úgy nyomod mintha téríteni akarnál. Nem mindenki olyan mint te, és senki nem kért arra, hogy váltsd meg a világot, vagy szólj bele, hogyan éljen. Arra sem kért senki, hogy ítélkezz mások felett, és ne gondold azt, hogy a te életstílusod az egyedüli helyes. Hány éves vagy? 22-25? Azok ilyenek.
2015. nov. 24. 13:54
 26/34 anonim ***** válasza:
Ne okoskodjon már az akinek fogalma sincs az életről. Attól h nem mindenkinek vannak barátai, másoknak még nem kell idegenekkel foglalkozni a buszon.
2015. nov. 24. 18:15
 27/34 anonim ***** válasza:
16%

ma 18:15

Látom nem vagy képes felfogni a lényeget. Nem azon van a hangsúly, hogy idegenekkel kellene foglalkozni a buszon, hanem hogy szinte már egyáltalán nem állnak szóba manapság az emberek egymással MÉG A KÖZVETLEN KÖRNYEZETÜKBEN SEM.

De akik ennyire síkok azoknak úgyis hiába írja le az ember a lényeget.

A barátaimmal meg nem f_szbúkon tartom a kapcsolatot. De nem is tudom, hogy mikor fingottak éppen. Az, hogy van 2000 "ismerősöd" az nem jelenti azt, hogy vannak barátaid is.

2015. nov. 24. 19:59
 28/34 anonim ***** válasza:
0%

Meg bizonyára véletlenül van tele a gyk a lúzerekkel akik nem tudnak egy nőt megszólítani az életben. Aztán meg ide írkálnak, hogy "Tetszik egy csaj most mit csináljak???"

Be vannak fosva, hogy hozzászóljanak.

Ennek nyilván semmi köze ahhoz amit írtam, meg amit a társadalom tudományok is fejtegetnek, hogy sok fiatalnál nagy a baj, de nem csak azoknál.

2015. nov. 24. 21:33
 29/34 anonim ***** válasza:
56%
Nem a telefonnyomkodástól lesznek hülyék az emberek.
2015. nov. 25. 15:38
 30/34 anonim ***** válasza:
28%
Nem, de ahogy látom az értelmi szint csökkenéséhez eléggé hozzájárul. Mert ismét nem sikerült megfogni a lényeget. Pláne, hogy nem is írtam ilyet.
2015. nov. 25. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!