Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy vegyem rá magam a tanulásra?

Hogy vegyem rá magam a tanulásra?

Figyelt kérdés
Már csak a holnapi nap van a szünetből és tanulni kéne nagyon nincs kedvem. 8 versszakot megtanulni, még a kötelezőt elolvasni, 1 oldalas fogalmazás, bioszt tanulni, törit tanulni. Van ami csak keddre kell bár akkor nem megyek suliba (orvoshoz kell mennem). Hogy osszam be? Tudom középiskolába rosszabb lesz de fáradt vagyok, én inkább zenélnék
2015. okt. 31. 15:55
 1/2 anonim ***** válasza:
29%

Akkor zenélj.

Nekem házidolgozatokat kell csinálnom, már elkezdtem őket, de laza tempóba, szóval Hétfőn hajnali 1-2 óra körül fejezem be őket. A Hétfőnek már úgyis mindegy.

Az a baj, hogy a verset ismételgetned kéne, sok időt rááldozni. Úgysem jutsz velük az életben semmire.

11.-es vagyok, egyszer nem buktam, szóval ha nem vagy buta te is lazán eljutsz idáig. Foglalkozz a zenével, azzal elérhetsz valamit.

Ne hagyd, hogy az életben mások mondják meg mit tegyél.

2015. okt. 31. 19:38
 2/2 anonim ***** válasza:

A kötelezőn kívül szerintem mindet lazán meg lehet csinálni egy pár óra alatt, mondjuk tény, hogy én gyorsan tanulok. A kötelezőből jobb híján olvasgass netes olvasónaplókat meg rövidített változatokat, ha nincs időd elolvasni, a semminél talán jobb.

Nekem motivációnak egyébként az vált be, hogy legyek túl rajta gyorsan, hogy utána azt csinálhassam, amit szeretek. :D

2015. okt. 31. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!