14 évesen 18 éves fiúval? Működhet?
ez rajtatok áll.
pl én a baratommal akkor jottem ossze, amikor 11.es voltam. ő akkor kezdett el dolgozni a szakmàjàban. azóta én egyetemre járok, ő dolgozik ugyanúgy. kicsit érződik néha, jobb lenne mar mindenketten dolgoznank, ossze tudnánk költözni. de csak jol kijovunk így is.
szerintem működhet köztetek is, ha tiszteletben tartjàtok, hogy a másik fél más élet szakaszban van.
Miért ne működhetne? Aki erre atz mondja, hogy a fiú majd szexet akar, szerintetek egy 15-16 éves nem szexet akar? Hagyjuk már... 4 év egyáltalán nem sok :) A legtöbb 14 éves lány érettebb agyilag a 18 éves srácoknál..
Köztem és a férjem közt 5 év van, igaz, hogy mi csak később jöttünk össze, de mindig mondogatjuk, hogy bárcsak ismertük volna egymást előbb. Mindig mondja, hogy 14-15 évesen is szerett volna, mikor ő már 19-20 volt :)
ma 09:25
És ez egy 15-16 éves fiúval szerinted másképp van?
Valameddig biztos működhet, de általában az a kapcsolat ami 14 évesen kezdődik.. hát elég hamar véget is ér.
a 14 évesek még gyerekek, bár lehet hogy a fiú is az 18 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!